Updated

Baru lepas tengok cerita Mertua VS Menantu. Elok habis je dapat sms dari Azwa.

Aku baru beli buku, HOW TO MARRY THE MAN OF YOUR CHOICE :) Target kawen dec 2009

Hahaha! Nak tergelak aku bc msg hg. Beli kt mn? Aku nk beli jgk lah!

Br blk dr mph. Beli jgn xbeli.

Np la xbli kt aku jgk. Lenkali msg la aku.?

Hok aloh. Ko kn nk buku copek kayo jo..hehe. Nnt aku da temu jodoh, aku pas buku ni kt ko ek.

Eh, kalo buku2 motivasi gtu aku minat apo. Xpe, esok aku kuar ngan kwn aku, leh aku cr gak. Kt bahgian ape kt mph buku tu?

Kat self help/motivation. Weh, ko survey la buku2 len. Aku bc sepintas lalu td mcm best, grab je la! RM49.


Hurm, esok nak try cari lah. Tapi dok pikir-pikir jugak ni. Buku tu mesti omputeh yang buat. Watpe susah payah baca omputeh punye padahal dalam Islam dah ada garis panduan. Yang penting esok nak cari buku BLUE OCEAN STRATEGY.




________________
Weh, saya ni bukan tak balik kampung lansung la. Dah dok kampung 2 minggu. Balik ke KL semula sebab kawan kawen di Bahau. Ahad ni pun ada kawan kawen ni Banting. So next week dah takde sape yang kawen, so saya boleh la balik kampung semula. Lagipun Kuale Lumpor - Kuale Kangsor ni bukan la jauh benor.

5 comments:

cikgu jawe said...

isk.. dayah. 2 minggu ke 2 hari ke bkn ukuran. sementara msh single nih byk2 le luang masa kt mak bapak. esok2 bila ko dh kawen dpt org paris, ko balik paris lg le jauh nk balik kg. haha!

tu paris kira ok le dayah. sbnrnya aku nk tulis bangla. muahahahaha!

Chekgu BaniHassim said...

aku stuju ngn CJ pasal balik kpg tu..
selagi bujang, dan selagi hayat mereka...

haha, ko asik kene je ngn CJ...

carikla buku 'PERMATA YANG HILANG' je dayah...haha

DeeN said...

HaHaHaaa.. balik jangan tak balik.
:]

arsaili said...

salam...itu la kelebihan single mingle..ke mana2 nak gi pun bole

Mazarina said...

best la...sy hampir 6 bulan lgk baru blk...

Followers