:-)


Seperti biasa, saya melompat lebih tinggi :p

Sangat hepi hari ni pasal kejap lagi nak balik kampung!




_______
Kredit to Abg Sam for the nice shoot.
Kak Zwitt, nak tengok pic wedding akak. Awat tak boh gambaq???




11 comments:

cikgu jawe said...

adeeehhh.. ko ni dayah. kalau ko yg kawen lompat cam tu mau sangkut kt bumbung. :p

hayad said...

cikgu jawe--> tu la, aku dok imagine gak ni. kawan kwen aku lompat gini. kalo diri sendiri kawen mau sangkot kt pokok kot aku, hahaha

ruru said...

cayalah dayah..
lompatan berbaju kurung yg dasat
hehe, aku pun tak terbuat mcm tu
~> see gambo raya aku melompat, haha

hayad said...

ruru--> yup, aku ada tgk ms raya aritu. tu la, ko kena belajo lompat dgn aku, hehehe

zwitterion said...

akak nak tunggu dayah jd pengantin, pastu dayah lompat yg paling tinggi..
segan la nak publish..:)

@yue said...

ihiks..bdn dayah ringan sbb tu boleh melompat lbh tinggiiiii...chaiyoo! :D

hayad said...

kak zwitt--> nak tunggu dayah jd pengantin??? hahaha.. tunguuuuu... jgn tak tungguuuu...hik hik hik. bile ntah?


@yue--> ehhh tak jgk...ada 2 org membe kt situ bdn lg sekeping. kena ada skill la. baru menjadi :D

pa'chik said...

zwit kedekut gambaq kawen dia... blog pun takmo apdet dah... ekekke...

13may said...

Salam Aidil Adha

snm said...

cikgudayah..spjg saya pegi kenduri kwn2, xpenah le saya lompat2 lagi. xteringat nk lompat. xpe la..kut kwn2 baik saya kawen, saya akn remind mrk utk lompat2 :p

Chekgu BaniHassim said...

rsjin btui melompat naaa???
huhu...

Followers