Kini Mobile

Okeh! Settle! Dua hari lepas dah tukar ke pelan postpaid. Lepas ni tak payah dah asik nak beli topup je. Lagi melebihi had ada la rasanya. Kadang-kadang mak nak guna fon...

"Ala mak, kredit tinggal sikit".

"Isk, dah koje pun tak bertopup".

Hehehe, sekarang senang dah. Tak perlu fikir topup lagi. Mak pun, time dia nak guna fon tu la yang kredit tengah sikit. Masa tengah banyak takde pulak nak guna.


Lepas dah tukar postpaid, terus tuka Maxis Broadbandku yang guna ZTE Modem ke USB Modem. Hurm, mobile la sikit guna menatang nih. Lagipun tengah promosi kepada sesiapa yang pakai postpaid. Murah la sikit bayarannya bulan-bulan berbanding harga asal yang sepatutnya dibayar.




_________
Cikgu Jawe, sampai hati nak tulis aku kawen dengan Bangla ek. Nak merajuk lah macam ni!
Cikgu BH, setakat "Permata Yang Hilang" tu dah berzaman aku khatam. Teori semua dalam genggaman. Praktikal je dok lagi. Tengah tunggu sijil Halalan Toyyiba keluar nih, hahaha. Dengan cop sah SIRIM sekali, huahuahuahua!



3 comments:

Ezad said...

permata yang hilang?

dah khatam gak..
ahaha

Chekgu BaniHassim said...

permata yg hilang tu aku rase tak updated laa..
dgn ilustrasi huduh..
lgsg tak menarik pembaca muda cam aku ni..haha...

ko pakai line ngan bband ni bape rat yad?

hayad said...

ezad--> hahaha :p

chekgu BH--> ceh! tak menarik konon :p erm, kalo pakai postpaid boleh dpt usb modem ni rm98 tiap2 bulan.promosi sampai end of dec ni je.

Followers