Lagi Kawanku Kawen

Semalam saya dan Nurul ke Taman Serdang, tapi bukan di Serdang, Selangor yer. Taman Serdang di Sitiawan, Perak. Pergi majlis kawen Husna dan Fadzli a.k.a Pali. Asalnya kenal Husna ni melalui blog la juga. Tengok-tengok Husna ni kawan kepada Min jugak. Cam friendster la gitu, haha.


Kebetulan saya pun pakai tema yang sama pulak dengan tema pengantin ni, ehe. Husna dan Pali ni dua-dua blogger jugak. Tapi dah berapa aktif la pulak. Tak macam saya, yang masih kental ketegarannya, hahaha! :p

Balik dari kenduri terus ke rumah Mak Lang di Manjung. Lepak barang 2 jam, pastu balik ke Kuala Kangsar. Sikit lagi nak sampai Kuala Kangsar mak Nurul call suruh pergi Ipoh pulak, ambil banner dari kawannya. Jam dah hampir pukul 7. Terus ke Ipoh ikut highway. Balik dari Ipoh jam sudah hampir pukul 10. Alamak! miss Sehati Berdansa! :D

Ok lah, nak ke Ipoh pulak ni. Ada kenduri lagi. Kenduri khatan!





9 comments:

Abang Long said...

Kenduri lagi. Sudah berbelas blog semua cerita tentang kenduri. Tapi yang menariknya semua cerita lain - lain. Itulah kita dunia - BLOGAWAN.

Mazarina said...

tgk member2 dh kawen mcm ada satu perasaan..hehehehehehe

hayad said...

abang long--> saya bukan BLOGAWAN. saya BLOGAWATI,kekekeke

maza--> perasaan mcm mn tu maza? hehehe

DeeN said...

Hehe..
Aku tabik kat hang, Dayah. Rajin sungguh pi majlis kawen. Kalo aku, banyak sgt alasannyer. Ramai kawan2 aku yg dah kawen, aku tak dpt pi majlis diorang. Huhu...

Bunga Rampai said...

Musim cuti sekolah - musim kenduri kendara. Orang jemput - alhamdulillah tandanya mereka masih ingatkan kita :)

Salam.

@yue said...

xpe dayah..dh jemput, kene pegi...nt time awk, insya'allah lg rmai yg dtg meraikannya...:)

hayad said...

deen--> hehe, tu la pasal. aku jarang gak la miss kenduri kawen kawan2. dah kebetulan free kan. pegi je lah :D

bunga rampai--> betul2 :)

@yue--> hopefully gtu la, hehe

my hidden stories said...

cantek pelamin tuh..saya suker..

cikgu hayad, klo nak blajar cupcakes tu,, meh ler dtg umah saya..tapi u prepare lah barang2nya...nnt sy ajarkan..

hayad said...

my hidden stories--> okeh2! akan diberitahu kelak :p

Followers