Terpaksa Salin Kulit

Saya tengah fenin. Ana fenin! Fenin!
Dah lama tak main dengan coding HTML ni.
Dulu rasa macam senang je. Copy paste je coding tu. Lepas tu edit ape patut. Kali ni rasa blur jer. Saya tukar template sebab menurut Kak Sally, dia dah tak masuk blog saya sebab tiap kali masuk keluar banyak pop up window. CJ pulak kata bila dia masuk jadi hang.
Tapi saya masuk takde pulak jadi apa-apa. Tak tau la kot ada lagi blogger yang lain mengalami masalah yang sama. So semalam dengan bantuan CJ, dia tolong tukarkan template saya ni. Saya serahkan je pada dia sebab saya memang tengah blur giler.
Memang sayang giler dengan template lama. Terutamanya ayam menyeberang titi tu la.Tapi sekarang saya telah berjaya menempatkan semula ayam saya tu di header dan menukar template lain menggantikan template yang CJ pilih semalam :p MsjBox juga telah berjaya diletak.
Tapi masih tidak berjaya meletakkan segala link di blog ni. Saya copy paste dari coding blog yang asal. Tapi bila preview katanya coding tu salah. Bila saya tengok source dari blog orang lain, sama je coding tu dengan saya.Esok la sambung membelek-belek coding ni. Saya dah semakin blur ni.
Sakit hati pun ada. Hehehe
__________
Sekolah ganti Hari Sabtu, students yang datang tak sampai 10% rasanya. Cikgu-cikgu pulak buat port-luck hari ni. Kantin bengang jer sebab makanan dia tak laku. Hehe. So kitorang suruh jual makanan cikgu pada students :p

8 comments:

Acik Aminbakish said...

lawo...

ruru said...

dayah, ku prefer yg dulu.
tp kalau hang nak tuko tak ngape le.so far masuk blog ko xde problem. ada la iklan 1, 2 pop up yg kluar. tp idak la sampai hang. kdg2 laptop deme yg problem. huhu

hayad said...

acik aminbakish--> lawo ek? tp dayah suke yg dulu punyer.

ruru--> tu la, aku pun suka yg dulu. tp takpe jgk tuka. aku tgh nk tgk2 blk coding ni. nnt akan aku edit semula. skrg aku tgh mls nk tgk coding2 tu. biaq pi dlu lah,hehe.

tchersally said...

alahaiii Dayah..sian pulak Akak nengok kamu bersusah payah nukor kulit ni..

hayad said...

kak sally--> demi peminat, saya sanggup! wakakakaka

tchersally said...

terharu..tak sia2 akak minat blog Dayah..auw..

Anonymous said...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]unlimited software downloads, [url=http://firgonbares.net/]buy dreamweaver online[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] 5 Pro where to buy softwares
how to sell software online [url=http://firgonbares.net/]microsoft office 2003 standard[/url] Premium Mac
[url=http://firgonbares.net/]uic software store[/url] Mac OS v10
[url=http://firgonbares.net/]Adobe Photoshop CS3 Extended[/url] free adobe software
discount software house review [url=http://firgonbares.net/]software shop[/b]

Anonymous said...

[url=http://hopresovees.net/][img]http://vonmertoes.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]ms office 2003 professional, [url=http://vonmertoes.net/]student discounts on computer software[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] filemaker pro 10 film editing software adobe acrobat 9 professional extended
selling software to the [url=http://hopresovees.net/]sell software on line[/url] microsoft office enterprise 2007 torrent
[url=http://vonmertoes.net/]educator discount microsoft office[/url] coreldraw x3 serial numbers
[url=http://bariossetos.net/]kaspersky webscanner[/url] cheapest software prices
computer software downloads [url=http://bariossetos.net/]10 Advanced Mac FileMaker[/b]

Followers