1 Ramadhan


Baru lepas bersahur...

Semalam saya sampai ke kampung halaman. Pukul 2.30 masuk tol Jalan Duta. Pukul 4.30 dah sampai halaman rumah, hehehe. Cepat giler Nor bawak kete. Saya tumpang Nor, housemate saya. Nor memang bawak kete laju. Lane kiri je dari awal.


Nurul sms saya kata sedih tak balik kampung. Selalunya cuti-cuti sekolah gini, habis sekolah terus chow balik kampung dengan saya. Saya reply sms dia kata, tu la hang, sape suh kawen awai :p Saya tanya, mintak la izin asben untuk balik kampung. Katanya asben dia bagi, tapi dia tak sampai hati nak tinggal.


Wooo, kalo saya la, asben dah izin, gue chow je balik kampung, kekekeke.


Ok lah, nak solat Subuh, lepas tu nak start menanda kertas xm. Ada 3 kelas. Science Form 1 and Form 2.

Selamat berpuasa semua.






______________
Semalam selepas taraweh, saya terasa dengan kata-kata adik saya. Maybe saya yang sensitif kot. But the words made me hurt very well. Now, i'm not talking to her. Wait until I cure myself, huhu.



6 comments:

Acik Aminbakish said...

ahaks... nanti kalo dayah dah bersuami agaknya baru faham kedudukan nurul... ;)

diba ter je tu... bawa bersabar, adik beradik bukannya ghame.. nak tak nak sampai ke ujung nyawa dia ajelah adik kamu... ;)

wasabe said...

Hehehe, sama pula idea ngan cik mash. Kak k pun nak usul yang sama. Kawen dulu lah baru tau... macam le kita dah?

nik awin said...

dayah,
bila kita dah ada hubby..priority kita dah bertukar arah juga..
memula,akak pun cenggitu..
lepas kawin..lain pulak jadinya.

consider pulak ttg partner kita tu.
ntah kenapa..naluri bila dah jadi bini org agaknya.

~kot la dayah dah kawin nnt..dayah ingat la entri ni..pastu ulas semula..(eh, mcm bg cadangan nak buat entri akan dtg pulak..hehehe)

hayad said...

kak awin--> yes, i will ulas balik entry ni. tgk mcm mana. tunggu dayah kawen dulu, hahaha. tp kot dayah balik jgk kampung tak tau la nak kata apa. hahahaha! yg penting dpt izin, kuikuikui.

fiza_sensei said...

woi. hg mrajuk apa ni?
cian nurul. dulu bx nurul ada blog gak ke?

hayad said...

fiza--> aku susah nak merajuk. tp sekali aku merajuk, mmg akan merajuk sungguh. nurul ada blog tp dah tak berupdet2. malas katanya.

Followers