Cerita Sekolah Lagi...


Pagi tadi di sekolah ada sesi fotografi guru. Seperti biasa tempat saya adalah yang di hujung tepi sekali. Nak wat macam mana. Dah jadi orang rendah ni. Terimalah seadanya :p Pejam celik pejam celik dah 3 kali saya berada dalam sesi fotografi ni. Means dah masuk tahun ketiga saya jadi guru. Hmmm, time flies...

What are my achievements as a teacher? I think I do not achieve anything yet. Huhu. I must improve myself.



Pukul 12 bergerak ke Stadium Titiwangsa dengan bus. Bawa 16 orang pelajar menonton pertandingan Silat Peringkat Kebangsaan. 16 pelajar, 4 orang guru. Dalam surat minta macam tu. Lepas tu PK HEM kata ramai. Tapi kami cakap, kami kena menurut perintah, hehehe.








Plan malam ni nak tido awal, tapi bila mengadap internet... ralit dibuatnya. Tambah-tambah saya baru pandai guna facebook. Dulu tak faham, ghoper2nye senang bebenor. Memang dah terlambat menyedari akan keriangan berada di facebook. But, better late then never kan... :p

2 comments:

nik awin said...

jom dayah..jd member akak dlm facebook..jdn lupa add akak..hehehehe

hayad said...

nik awin--> ape nama akak? sy search nik awin tp takde plak. akak add sy tau. Nu*r Hi*dayah Mo*hamad Yu*sof

Followers