6 Ramadhan



Rasa macam dah lama tak updet blog. Takde mende nak citer ar. Tapi sedikit aktif di facebook, hehe.

Semalam rayau-rayau blog kawan-kawan, nampak gambar ini di blog Nadia Yuna. Mula-mula tak perasan, lepas tu baru perasan angka baki akaun cik Nadia Yuna ni. Saya dah minta izin tuan punya untuk copy gambo ni. Resit transaksi ni kira dokumen rasmi dan rahsia jugak ni. Hehe.






Nadia Yuna, you know what. Digit-digit baki itu adalah bersamaan dengan tarikh lahir saya, 13.04. Ehe.

Dulu sebelum keje, sementara nunggu posting, saya pun pernah kekurangan wang. Masa tu tak sabar nak posting, konon nak ada gaji. Haha.


Hurm, ntah-hape-hape-la updet aku ni. Main tangkap muat je. Janji updet. Cis!

_______
Sekarang dok bizi buat biskut raya jer. Tempahan telah ditutup :D Harap maklum :)




4 comments:

Nadia Yuna said...

now i get what u mean. Eceh. speaking london la pulak.

heheh. tak sangka betol baki dalam bank tu ur birthday. (^.~)

Teringat my bestfriend eika. Dia minat betul kumpul benda2 yang signifikan dengan birthday dia. Ada sekali tu tarikh mati roti yang saya beli = birthday dia. Dan2 tu dia cabut ambik simpan.

heh. comel je perangai.

hayad said...

nadia--> hahaha, akak pun kumpul. ada je lagi tarikh mati roti tu akak simpan. dulu2 teruja la jugak. sekarang ni tak dah. haha.

Kasawari said...

semua org dah berfacebook dah he he.. jgn lupa add kasawari ek.. huhu

kasawari77@gmail.com

hayad said...

kasawari--> dah add bro dah :)

Followers