Jawapan

Jawapan nya adalah...



KEKABU!

Kak Anne, ni bukan kekabu yang keluar dari bantal saya tau! hehehe.

Hadiah tidak dapat diberi kerana solan terlalu senang :p

_______________
Cikgu jawe! Hampir-hampirlah! Hehehe




9 comments:

hafiz238 said...

kekabu rupanya. ingatkan kapas. selalu nampak kekabu ni masa di rumah arwah nenek dulu.

achik said...

oh, pertama kali tgk pokok kekabu.. ;p

Dandelion said...

alaa mmg dh tergerak hatiii sgt mmg kekabu drpd pokok. tp tgn gatal nk type benda lain hihi ;P

arsaili said...

berbeza ek kekabu dan kapas...

hayad said...

hafiz238--> saya dah berthn2 tgk.dpn rumah je kan :p

achik--> ni bkn pokoknye lg achik.br tunjuk buah kekabunya ;)

dandelion--> tu la, lenkali follow ur instinct,hehe

arsaili--> uishhh. beza bykkk...

rien said...

salam...
gambar untuk part meneka tu macam gambar ubi ketuk pun ade...
ish2...sedapnya ubi ketuk...huhu

btw, kat mana ada tanam pokok ni? kat area umah awak kat perak ke? or kat kl (xkan kot...hehe)
saya pernah tgk pokok ni kat tmpt saya, tp x pernah lak tgk bile die dah buka camtu...

bile 1st tegok..."owh, camtu rupenya"...
habis jakun sbb x pernah tengok sblm ni;)

arianna adrizal said...

yea betul! nak hadiah!!! hehehehe. kg kak anne bnyk benda tu ;)

akirasuri said...

Cantik hang menembak :D
Kat kg aku dh tadek dah pokok kekabu ni..
Huhu..

hayad said...

rien--> nnt la bebile saya post gambo pokok kekabu plak,hehehe

kak anne--> ye la, kt kg je la yg ada pun :D

akirasuri--> byk org takmo simpan pokok kekabu ni dah.lama2 diorang akan tebang.syg je kan?

Followers