Bad Pulak Kawen

Hari ini ke kenduri kawen Bad. Membe satu sekolah tapi bukan sekelas.


Tak ramai kawan yang datang. Kami yang memang sentiasa rajin pergi kenduri kawan-kawan sempat bergambar semasa makan-makan.

Balik dari kenduri sempat singgah rumah Cikgu Fazlina. Cikgu math masa Ting.3. Cikgu tak banyak berubah. Kecil dan kurus macam dulu. Wajah pun tak nampak tua. Cikgu kata kami yang banyak berubah. Makin cantik cikgu kata, wakakakaka!

Balik dari rumah cikgu terus ke Kuala Kangsar, makan laksa di tepi Sungai Perak. Syiokkk!


Note 1: Esok isnin, ada seminggu lagi cuti sekolah. Apa aktiviti nak dibuat yer??? Nak cuti-cuti Malaysia tapi takde kawan la pulak. Huhuhu....

Note 2 : Lupa pula nak wish happy besday juga pada Samy Vellooo. Nurul, hang berkongsi tarikh lahir dengan Samy Vellooo rupanya,hehehe. To S.Vellooo, i am so happy for you,hahaha. Juz wanna say Goodbye! :D


10 comments:

aiysyah said...

hidup cikgu ceria dengan menghadiri kenduri kahwen ye?

hayad said...

aiysyah--> ala, nnt aiysyah dah baya2 kitorang ni pun mst byk g kenduri kawen kawan2 punyer

achik said...

selamat cuti sekolah..

ps: sammy vellu mesti x selebret besday dia.. berkabung lagi.. ahahaha.. ;p

Dandelion said...

Kiter suka tgk gmbr2 persekitaran rumah Dayah. Rasa tenang je. Owh jelesnya leh makan kenduri!

arianna adrizal said...

lama x pegi kenduri kawen style kg.. kaw kg.. meriahnya lain sket.

Alex Lacey said...

amboih....jalan-jalan lagiii....semangat ek ucap besday kat semibelu....hahahahha

hayad said...

achik, dandelion,arianna adrizal, alex lacey--> tadi den dh reply msg korang, sekali nk publish error plak. so mls nk type dah,muahahaha!

indera kencana said...

Jahat... tak baik taww!! Hehehehehehe...
Apa-apa pun, selamat bercutilah ek Dayah..

*fizzy* said...

selamat bercuti..
:D
PTK jugak ke?
lama x nyinggah sini..
apa khabar...?

hayad said...

indera kencana--> saya budak baik lah.mana ada jahat,hahaha.

fizzy--> tu la, saya pun dh lm tak ke blog anda. sy tak amek PTK lg. msih blom boleh pasal tak sah jawatan lg :p

Followers