Merdeka!!!

What can i say. Kuning akhirnya dapat tempat terakhir juga setelah berjuang bermatian-matian, hee hee hee. Takpe-takpe, tahun ni bagi peluang pada rumah lain pulak. 3 tahun berturut dah johan kan... Bosan jugak asik Johan jer, wahuahauahua! [ayat cover] :p


Kawad kaki rumah Kuning.

Bila saya tengok balik moto Kuning ni, "Silent as the wind, Strong as dragons". Hurmmm? Saya pun tak tanya apa moto rumah Kuning ni, bila baca balik, patut le dapat last. "Silent as the Wind" tu macam tak best jer.. Hahaha.


Rumah merah johan keseluruhan. Kawad kaki pun depa bedal Johan. Tapi merah memang juara bertahan acara kawad kaki. Tiap-tiap tahun pakaian diorang walla!

Rumah biru tempat kedua kawad kaki dan tempat ketiga keseluruhan. Cantik jugak pakaian diorang ni.

Gadis-gadis biru.


Bagi kategori badan beruniform pulak Kadet Polis dapat tempat kedua.

Tahniah pada Nora, gurunya, yang bertungkus-lumus la jugak, hehehe. Nora, aku rasa takmo la join ko gi camping ngan polis-polis Brickfield tu. Aku takut kena ngorat, wakakakaka!!!!



PBSM dapat tempat pertama mengalahkan juara bertahan tiap-tiap tahun iaitu KRS. KRS dapat nombor 3 tahun ni..

Rumah Ungu yang tak kurang hebat. Naib Johan keseluruhan.

Comey bubbles neh.

Rumah Hijau. Selalu tiap-tiap tahun dapat last, kali ni dapat nombor 4, hehehe. Tak dapek juga nak potong hijau ni walaupun hijau ni kekurangan atlet. Saya kalah kat acara padang. Hijau banyak menang di acara padang.

Acara perasmian, melepaskan burung.


Sangatlah panas ketika ini.

Lastly, the teachers!!!

Cheers!!! :)





5 comments:

TEACHER OF SOMEONE said...

kt stadium mn ni ek
mcm kenal je dgn keadaan sekelilingnya...
hehehe

hayad said...

teacher of someone--> stadium cheras :)

nik awin said...

jaki sungguh tgk kemeriahan sukan sekolah menengah ni

ruru said...

warna ungu pun ada..
idak le aku penah dengo rumah sukan warna ungu..
hehe..
dayah, sebagi cikgu apa pendapat ko pasal isu PPSMI? saja nak tanya, tgk perspektif dr cikgu kimia plak..

hayad said...

nik awin--> ape yg jakinya?

ruru--> sek aku ada umah ungu. 5 umah sumernya, hehe.

isu PPSMI? hurm, pd aku la, ikut keadaan sek dan juga background family. kalo sek di bandar ni ok jer, sek di kg mungkin sedikit problem.


(td br je kwn aku kaunselor kt sek aku tye aku soklan yg sama, hahaha)

Followers