Jalan Lagi

Sabtu semalam mengikut Ct dan familinya ke kenduri kawen sepupu kepada Ct di Kampung Bt.23, Sekinchan. Dua jam seh dalam perjalanan dari Kajang. Sakit punggung den [pasal seat kete hang keraih la Ct, kekekeke].

Orang Ganu kawen orang jawe :) Satu bus dari Ganu mai tuuu...

Den cukup tak suko kalo Mak Andam dok menyebok kat tepi pelamin betui-betuikan make-up. Wat rosak gambaq ja!

On the way balik, singgah beli mempelam. Ada mempelam tu beeeeesaq sangat. Saiz fayafa [papaya]. Area ni area Sekinchan lagi rasanya.



Penah dulu terdetik rasa teringin nak ke Kuala Selangor. Akhirnya merasa la juga bila ikut Family Ct ni ke kenduri. Tempuh la Meru semua tu. Nampak la TESCO yang CJ selalu pegi tu. Tak nampak CJ, nampak bumbung TESCO yang CJ pegi pun jadik lah! Wakakaka! [CJ, pesal la ko berhenti berblog plak? Aku balik-balik dari Kuala Selangor, tengok-tengok ko dah berhenti berblog..adehhh]


Balik dari KS, pergi ke rumah sedara Ct di Klang. Sempat la round ke Istana. Tersesat sebenornye..huhu.

Balik ke Kajang dah pukul 9 malam. Lepas mandi, saya terus landing kat katil dalam bilik. Tak kira dah rumah orang ke tak, [sory la Ct, hehehe]. Letak kepala terus lena tak sedar apa. Sedar pukul 5.18 pagi. Lepas tengok handset terus tidur semula. Penat!

__________
Esok sekolah. Yeayyyy!!! Hahahaha.




5 comments:

chocolate said...

yg mne satu org jawe?hihi

Alex Lacey said...

laaa...dok kajang ker...awat tak habaq hehehe...kalau idak, buleh akak passkan CD mp3 alpha mind tu...

hayad said...

chocolate--> yg pomp tu jowo :)

alex lacey--> ala, ye ke? nnt bebile dyh mai sana dayah habaq k.

Kasawari said...

wah.. comel pengantin nya kan.. ermmm.. bila plak dayah nak naik pelamin ni.. kasawari dah tak sabar nak merinjis air oren.. he he

hayad said...

kasawari--> hahaha, ayor oren? sabo je la, hehehe

Followers