"Anak-Anakku"

Selasa lepas "anak-anak" saya ni ajak shooting untuk Majalah Sekolah. Sebagai Guru Kelas saya dengan sportingnya telah rela mencemar duli bersama dengan bebudak neh! Sebagai pelajar Tingkatan 5 mereka dibenarkan design sendiri page untuk kelas masing-masing. Kelas saya ni buat 4 pages berwarna. Kos bayaran ditanggung oleh kelas masing-masing. Gasak korang la!


Nasib baik pada hari kejadian tetiba rasa nak pakai 'wedges'. So ketinggian meninggi la sikit beberapa centimeter, huk huk.





"Cikgu, cikgu boleh tak ni?"

"Betul ke ni? Dah la cikgu pakai skirt".

"Ala..boleh jer. No hal!"


Sediaaaa....

Lompat!!!!


Haaa, ape korang ingat cikgu korang ni tak boleh lompat ke? See the leg la :p



"Ok lah, korang sambung la bergambar, saya nak balik bilik guru balik".

"Ok, bye teacherrrr!".

11 comments:

Kasawari said...

meriahnya.. ramai2 anak2 dayah ni.. mana ayah2 nya.. he he..

13may said...

wahhhh......manis manis belaka :D

khairnaj said...

kaka dayah, shooting ni pakai DSLR ker??? fuh duk akt uitm ni, DSLR tu macma dah biasa jer, pegi memana ada jer nampak org snap pakai dslr. dan sangat jeles ngan budka photo sperti muaz cuz gambar diorg sangat cun...

hayad said...

kasawari--> ayah2? ayah meraka sudah diceraikan, hahaha

13may--> amboiii 13 may, entry ni nak plak ko muncul ek?

hayad said...

khairnaj--> aah, pki dslr. ala, kalo kita pandai guna, cam biasa tu pun nampak cam dslr.

Chekgu BaniHassim said...

tak nmpk beza anak murid ngn mak murid...
huhu...

hayad said...

chekgu BH--> hahaha, aku kan aweks muda! hak hak hak :p

Anonymous said...

Tinggi sungguh cikgu lompat, cikgu alaf baru.

Nana CS said...

best la cikgu hayad ni!!!

(ni suara hati anak2 murid kau..)

Yasz said...

wo cikgu rawk!u r just like another student wei..hehe...awet mude seh!haha..

hayad said...

Nana CS--> haha, ye ke? ntah2 diorang ckp lebih2 lak cikgu aku ni? hehehe

Yasz--> ala, budak2 sek zmn skrg kalo dah pakai bj yg bukan bj sek mmg diorang nmpk dewasa sgt. kdg2 nmpk lg mature dr kita yg cikgu ni plak.

Followers