# 345

Cek bosan la pulak asik cerita hal sekolah ja. Tapi cek tak tau nak cerita apa la ni. Pasai cek ada peminat @ pun peminat-peminat yang jadi pembaca senyap yang katanya tiap-tiap hari mesti bukak blog cek. Kalau takdak update terkini, peminat cek tu kata dia rasa kecewa sangat-sangat.

Oh! Terharu sangat cek. Cek ucapkan ribuan dan jutaan terima kasih buat peminat @ peminat-peminat cek. Haha. Ayat poyo pulak cek buat.

Hangpa suma layan ja la noo gambaq bawah ni. Cek snap masa nak masuk toilet kat Bukit Merah Laketown Resort.
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+






:)




8 comments:

cikgu jawe said...

aiyyyaaa.. bkn wa tulit itu mcm maaa. wa cuma tnggu dipan ambek luit maaaa. :))

Chekgu BaniHassim said...

manyak musuk la lu belak...
kincing pun kasi silam laa....
hanci-ieng laaa...

haha...

sapela secret admirer cikgu hayad ni ar??

CJ kut...
haha

cikgu jawe said...

haiyyaaa BH.. lu sendili seclet admire lagi mau cakap olang maaa..

aku tk minat kt sapa2 blogger. baik secara emosi atau fizikalnya. haha.. tp aku rasa mmg ada org minat kt aku. muahahahaha!. *pasan*

Ayaq masak said...

wa suke lie tulis maciam itu.

Alex Lacey said...

kekeke....sempat lagi amik gambar tu hehe

TEACHER OF SOMEONE said...

salam perkenalan...
sy link ur blog..
harap sudi singgah ke blog saya yg x seberapa tu

Kopi Suam said...

haahh hahah dayah itu longchai mana yang tulis tu....

thanks...u make my day :)

I'm smiling ok

kakLuna said...

tu la..pasat olang hali2 belak tak suke silam...manyak butui la itu ah pek cakap, ni bukan nyamban cina lor..

sangat keji la olang itu

Followers