Tak Jadi Balik?

Ntah kenapa saya yang sepatutnya balik ke KL hari ini jam 6 petang dengan bus Transnasional secara tiba-tiba berasa tidak ada hati untuk balik ke KL.

Hari ini rasa macam bengong sikit. Kalau dah nak abis cuti ini la penyakit yang melanda. Kadang-kadang lebih baik keje tak payah cuti.

Konon nak balik awal ke KL sebab nak marking paper exam budak-budak saya sebelum saya pergi bercuti-cuti sekejap ke Melaka. Hehehe. Nampaknya hari Ahad nanti sampai ke malam dan harus lah ke pagi saya menanda kertas soalan Science Tingkatan Tiga dan Kimia Tingkatan 4.

Pengsan sekejap!

10 comments:

Mazarina said...

ya btullll....penyakit yg takdak ubatnya...2,3 hari sblm balek ni le masalahnye...rasa mcm seram sejuk, nak demam..huuhuhh...baik takyah keje,kan....

ad3ck said...

oo hang ngajo kimia rupenye. HCl + NaOH jadik ape? jawab, jawab eheheeh

hayad said...

mazarina--> tu la psl.kalo tak keje, tp duit msk kan best :p

ad3ck--> aaa? ape itu HCl? apa itu NaOH? kakakka :p

faridfadhly said...

mak aih..

jom main kebuk wasap

NuRuL said...

simptom2 biasa bagi cikgu cikgi..hehee

hayad said...

faridfadhly--> hurm..ni antara cth anak murid yg bakal kena pelangkung dgn aku. aku rebus jgk dlm kebuk wasap tu!

nurul--> cikgu yg terlbh simptom, bkn anak murid, hehe

arianna adrizal said...

pengsan tu kejap je tau.. jgn lelama sgt! =D

nUr@dDeEn said...

Hehe takpa, takpa, nanti amik energy time kat Melaka nun.

fiq said...

aku naik minyak!

hayad said...

kak anne--> mmg la, kang lelame keje tak siap plak :p

fiq--> sabo..sabo..ko bkn gajah nak naik minyak pun :P

Followers