Final

Saya kena juga bawa budak untuk lawan badminton hari ni. Uwaaaa!!!! Sayangnye kelas Kimia tinggal. Cikgu yang sayang tinggal kelas. Budak-budak suke cikgu tak masuk kelas ajor. Sure punyer la. Paham sangatttt...

Tapi berbaloi juga pergi hari ni. Budak-budak saya dapat tempat ketiga untuk single under 15. Tempat ketiga juga untuk double under 18 dan johan double under 15. Double under 15 kami bertemu dengan sekolah Kuen Cheng di peringkat Final yang memang terkenal dengan ke'terer'an bermain badminton. Perlawanan memang sengit la. Kena main 3 set. Biasanya Kuen Cheng ni dua-dua set dia balun. Tapi terer pulak budak-budak saya ni main. Haha. Kalah Kuen Cheng dibuatnya.


Errr...terasa macam mengajar di sekolah Cina pulak.. Huhuhu.











5 comments:

Alex Lacey said...

memang student Dayah ramai cina ek? itu hari yg belah mata tu pun nampak semua cam cinaaa jer :D

selamat hari lahir utk mak Dayah....impian Dayah tu akan jadi kenyataan satu hari nanti....tulis kat satu kertas dan tataplah ia tiap2 hari....insyaAllah, pasti jadi (dengan izin Allah la tu)

Chekgu BaniHassim said...

huhu...
susah nk beza murid ngn cikgu...
cinoni nyer cikgunye...
ko tak ngaku cikgu pun org caye..haha

disturbia said...

hehehe.. cikgu pun nampak cam anak murid je... awet muda ek... hehehehhe

p/s anda telah di tag yer...

Azhar Ahmad said...

Hahahhaha, cikdu dayah mmg comel... Tau dak, masa kat sekolah dulu, cikgu yang saya paling sayang adalah cikgu kimia tau!

hayad said...

Alex Lacey--> aah, ramai cina berbanding melayu. Insya Allah, dayah dlm proses nak tulis semua target2 dlm idup neh..hehe

chekgu BH--> aku mmg selalu mls nak ngaku cikgu, hehehe

disturbia--> ok2, akan dijwab, tp take time sket. ada dua lg tag kena jawab neh :D

azhar ahmad--> secomel2 cikgu, comel lg budak2 tu :p

agak2nye ada tak anak murid sy yang syg cikgu kimia diorang neh? haha

Followers