Jubli Emas

Hari ini hari jadi abah saya, 18 Januari 2007, genap 50 usia abah. Tiada hadiah, pasal saya ini tidak berduit orangnya,hoho. Hanya mampu membuat seketul kek keju dengan corak yang ntah-hape-hape.

Image Hosted by ImageShack.us

Semua kos bahan-bahan ditaja oleh emak. Saya hanya keluar duit beli biskut oreo untuk dijadikan base kek saja.

Image Hosted by ImageShack.us

To abah : Selamat Hari Lahir. Dengan ucapan jangan garang sangat nanti saya takut mahu cakap ayat ini --> "abah, anje mahu kawen!" :p

24 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Jeff said...

alhamdulillah .. sejuk hati abah dia :D

amok said...

hayad,
best gak tuh nampak. kira ada seni jugak la. tanak belaja buat kek lapis serawak ke?

kakLuna said...

hmm..sedapnya..lapaqnya...hmm..camna ni..nak cilok,dalam gambaq je pulak!..

dayah,kalau ada lagi,mau je aku pecut ke umah hang

amok said...

hayad - dayah... aku dah mabok.. ;)

lupa lak nak respon pasal fotopage tu. dah research tapi x ok la sbb majority company block fotopage.

nanti ramai x dpt gak tengok time kat ofis.

hayad said...

jeff--> haha,sejuk ke?

amok--> teringin jgk nak belajo, psl fotopages tu, tak tahu la pulak camne, try flick la pulak ;)

kak luna--> meh ar mai pecut :p

achik said...

wah2 tgk gbr pun cam best je...

pa'chik said...

selamat hari lahir utk ayah kamu ye. Moga sentiasa dilimpahi dengan rahmat Allah. Dan dipanjangkan umur.

Ayaq masak said...

Selamat hari raya. Eh. Selamat hari jadi. Semoga panjang umur.

Cambest ja ciskekcekelatbelang tuh.

akirasuri said...

slmt jubli emas utk aabah dayah..

oh oh dah nak kawen ek.

jangan lupa jemput kita tau :P

yana said...

cantik kek dayah.. anak sapaaaaaa niii!!!

tuan tanah said...

Selamat hari lahir untuk abah Hayad.
May Allah double His bless on him.

Hari puja umur saya pun makin dekat ni... takde apa-apa ke? *wink*wink*

hayad said...

achik--> bkn gambo je best, reality pun best :p

pa'chik--> mekaseh pa'chik :)

ayaq masak--> semestinya best,wahahahaha

akirasuri--> bkn la, mn ada nak kawen lg. Slh paham ni..hehe

kak yana--> anak papaaaaaaa!!! :p

tuan tanah--> bile tu? habaq la. Nnt saya poskan kek maya,ehe

arianna adrizal said...

ciskek.. hu~~ asik tgk gambar je. bila laa nk rasa ni.

13may said...

selamat hari lahir utk ayah kamu ye. Moga sentiasa dilimpahi dengan rahmat Allah. Dan dipanjangkan umur.....

btw, Salam Maal Hijrah...

Fuad said...

Boleh ke bagi ucapan hari lahir kat Ayah Dayah kat blog ni.. Dia bace dak.. Heheh.. Menarik kek tu. Adakah besdey 'boy' atau chef yang makan byk kek tu.. Salam tahun baru..

lindosh said...

selamat hari jadi utk abah nya.. sedap ah kek keju tu! nanti besday ku tolong buatkan kan ye! :P

lidah penghunus said...

assalamualaikum. jemputlah ke http://lindunganbulan.blogspot.com/ http://karyamuslim.blogspot.com/ dan http://dppkkj.blogspot.com/

INDERA KENCANA said...

Hahahaha...
Anak Abah nak kawen rupanya..

'nAYZEra' said...

i am cheese addict..minta resepi boleh?

nUr@dDeEn said...

Waduh! Waduh! ciskek pojaan hatiku. Slruuuppp!!! Nak! Nak! Apsal tak tercapai akalku nih? mintak resepi Dayah hehehehe...

hayad said...

kak anne--> meh dtg umah, nnt dayah buatkan :p

13may--> salam maal hijrah juga :0

fuad--> harap2 abah tak baca blog nih,ngeee

lindosh--> boleh2, satu set tu rm 45 :p

indera kencana--> bukanlah, jgn salah faham. Saya belum mahu kawen,hehe

nayzera + nuraddeen--> ok2, nnt saya bagi resepinye. Check it out in my blog soon:p

khairnaj said...

kek apa tu?

hayad said...

Kek keju la, kan ada ckp dh kt entry tu,huhu

Followers