Jatuh




Semalam jatuh di tangga masjid. Sebab ada air hujan. Kulit tapak kaki terkoyak sikit, tapi tak berdarah. Tapi jalan memang terhincut-hincut la jugak, hehehe.

Tempat jatuh lagikan dikenang....

Hari ini sangat berhati-hati ketika berjalan di dalam masjid

:D








8 comments:

Life Of Aku said...

ujian, memang ujian ...

Life Of Aku said...

semalam sempat juga berbuka di masjid, alhamdulillah dapat nasi briyani ngn ayam madu,sedap ...

arikbaek said...

hehe ade terngumpat org kot time tuh..hahaha

hayad said...

Life of Aku--> erm, ujian yg ringan je lg tu Allah bg. tu pun dah rasa sakit. hmmm. sedapnya ayam maduuu.

arik--> aah, tgh ngumpat ko ms tu arip oi.

Acai said...

Ya Allah, berlari ke apa tu kat masjid,heheh..:) err tiba2 teringat kat wife pernah jatuh sampai kepala terantuk kat lantai masjid..mula2 nak tergelak sekali tengok byk yang bengkak2, sian plak :P..sebab air ujan gaklah..:)

Nadia Yuna said...

Sabaq ja la. jalan elok2 na =)

hayad said...

acai--> ayooo, tak baik tau nak gelak. dayah tau perasaan org terjatuh. maluuu wooo :p

nadia yuna--> mmg skrg jalan dgn penuh hati2 la, hehehe

KamiKreatif said...

bernangan kot.. takpun penat sgt terawih imam bc pjg

Followers