Gediks!

Kadang-kadang saya rasa jadi model itu sangat best. (kojo sonang jo kan? pose sana, pose sini :p) Tapi saya sedar, saya perempuan berbentuk pear, berketinggian rendah, berkaki pendek dan besar, hahahaha.


Tapi pada saya, dalam hidup, kita mesti cuba segala. (cuba benda-benda baik je tau!) Walaupun kadang-kala ianya tak menjadi dan gagal, yang penting kita dah cuba. Life is very short. So just make it sweet! :)




Hari Isnin. Dah kembali sekolah. Jasad saya sahaja masuk dalam kelas. Jiwa masih di kampung halaman :D peace!





** photos taken by my sis using NIKON D60

*** Shared on facebook

5 comments:

Ina said...

dayah slamat raya. maaf zahir batin. xsempat2 je nk komen kt sini. asyik xcukup tgn kene pgg bb. btw lawa2 baju raya dayah. kiter ni dh bape tahun xde baju raya sbb xraya :P

wasabe said...

model of de year... ok le tu.

fiza_sensei said...

comei baju raya hg. kita ni brangan je la jadi model. tak cukup inci. tapi gediks skali skala tak salah kan? aku mengidamkan kamera baru yg lebih power untuk gmbar2 vogue da vas!

Abang Long said...

Berposing tidak kira dimana ... hehehehehe ....

Tolong jawab soalan ini. APAKAH KUIH ATAU JUADAH YANG PALING DISUKAI SETIAP LEBARAN ?

TERIMA KASIH :)

Life Of Aku said...

salam eidulfitri cikgu .... walaupun raya dah lepas, saya xnak ketinggalan juge ....

ucapan selamat hari raya eidulfitri buat cikgu dayah, maaf segala salah silap yang nampak dan yang terlindung ... moga syawal yang padanya ada satu perayaan memberikan kita farhah dan nusrah di dalam menjalani hidup-hidup yang bakal musnah , dan pasti akan musnah ...

p/s : biasalah ... dah lama cuti , mood cuti tak hilang lagi, apapun tanggungjawab mesti dilaksanakan .. semoga menjadi pendidik yang berjaya

Followers