Mandi dan Manda

Hari Khamis -- berpoya-poya dengan Azwa di Lost World. Bawa adik sekali. Biasala, sebagai kakak yang baik hati :p Kalau bawak adik dia boleh jadi tukang amek gambo jugak, hehehe. Saksikan je la gambo-gambo yang tak seberapa ni plus ala-ala gambo syok sendiri, hahaha.



Rasanya banyak lemak kami yang dah terbakar kerana kami bertiga bersungguh-sungguh berenang tanpa henti. Sekarang kulit dah jadi burn. Dah la hitam. Legam pulak jadiknya! Huk huk huk!








4 comments:

disturbia said...

bestnya..
tak sabar nak pegi lepas upsr nanti..
skolah dah janji ngan the kids nak bawa team handball n football sebab johan kelompok this year..
ciukgunya boleh ngendeng skali ler ... hahahahah

tchersally said...

bestnye..teringinnak..nama je org Perak..Tambun ni pun blom sampai..

Yasz said...

smlm baru g ipoh..terlalu kat tambun..hahaha..awat hang duk lilit kain tuala je wei?hahah..nice pictures though!

hayad said...

disturbia--> ooo, nk wat rombongan ke sana ek? selamat bergembira :)

kak sally--> hehe, try le pegi akak. bwk anak2 :)

yASZ--> sbb baju aku sedikit seksi utk diletak dalam blog, kekekeke

Followers