It's Friday! :)

"Dayah, semalam aku kuar dengan K*syf*l. K*syful cakap si J tu macam minat kat ko".


J adalah kawan K*syf*l. Dalam sebulan ni memang la saya ada keluar dengan As dan pakwenya Si K*syf*l tu. Biasala, saya kan tak suka duduk rumah. Suka keluar beronggeng-ronggeng melakukan ronggengan yang berfaedah :D


"K*syf*ul cakap Si J banyak tanya pasal ko". Kata As lagi.


Tanya dah ada pakwe ke belom dan bla bla bla lagi. Sekali Si J tanya umo. K*syful cakap la 26. Si J terkejut sebab dia ingat baya-baya dia jer. Saya memang tau Si J umo 22. Hahahaha. Nak pecah perot dibuatnya.


Well, i feel very happy and proud. Wakakakaka. Masih awets muda la nampaknya saya kan? Hahahaha. Ape? korang kata saya perasan. Suka hati la. Kadang-kadang saya memang ada sifat narsisis yang tinggi, hahahaha :p



Ok lah, nak balik kampung ni. Beg pun dah pack. Esok sekolah ganti tapi saya apply cuti rehat. Esok nak kena ngantor adik kesayangan yang kadang-kalanya teman bergaduh pegi masuk UiTM. Masuk jugak ko Unibersiti ye Peah! Hehehehe.


Esok juga sepupu saya yang bertunang dengan orang Iran tu kawen. Memang saya nak pegi sangat. Tapi apakan daya. Sebagai anak sulung, saya adalah seorang yang sangat bertanggungjawab. [errr, sekali lagi sifat narsisis saya keluar, hehehe]. Adik mesti didahulukan. Abah je pegi jadi wakil sebab abah kira orang penting juga la untuk kenduri esok.



Ok lah, cau cin cau dulu!




_____________
Balik ni bawak buku report card students sekali ni. Minggu ni dan minggu depan sangatlah banyak keje. Balik kampung pun terpaksa bawak keje sekolah. Sekolah dulu buat keje sekolah, dah keje pun buat keje sekolah!

8 comments:

tchersally said...

Dayah,
selamat berhujung minggu..bestnya balik kampung..tahniah jugek pd adik Dayah tu..jugak sepupu..wah..dpt org Iran gituh..

disturbia said...

dayah...

bestnya esok awak cuti ek..
akak kerja lor... esok ada hari bertemu pelanggan... penat ler seharian ngadap parents esok... huhuhuhuh

Ayaq masak said...

hehe bagus awets mudaaa... :D

CJ said...

dayah. deroyan jgn lupe bwk balik KL. haha

umur bkn penghalang kan dayah. apa lagi. mulakan langkah. hehe. ;)

ruru said...

em, adik ko uitm SA ke? adik aku pong uitm tp puncak alam sana..ecececce, da ada peminat, gud luck!

akirasuri said...

Hahak! Bangga aku ada kawan aweks muda.. :D

mrsazi said...

"Balik ni bawak buku report card students sekali ni. Minggu ni dan minggu depan sangatlah banyak keje. Balik kampung pun terpaksa bawak keje sekolah. Sekolah dulu buat keje sekolah, dah keje pun buat keje sekolah!" - tapi kenapa ada jugak yang cakap jadik cikgu tu senang dan tak banyak kijer?? huh!!

hayad said...

tchersally--> thanx kak sally.

disturbia--> ooo, hari pelanggan sek dayah this coming friday.

ayaq muda--> heh heh rezki, kekekeke

CJ--> ah, mls la aku yg muda2 dr aku ni. rs mcm aku lg matang dr dia jer..tp kalo ensem takpe jugak! kekekeke

ruru--> adik aku dpt kt uitm seri iskandar. dia amek dip.

akirasuri--> ko pun awets muda amek :) kita serupa, hik hik hik

mrsazi--> org tk phm akan kata gtu la.

Followers