Balik KL Sudaaa...


Sudah terlalu lama saya tak buat kek. Semalam saya buat sebijik Blueberry Cheesecake. Asek-asek buat kek ni je, hehe. Nasib baik saya masih ber'skill'..huk huk! Saja buat sebagai buah tangan untuk housemate.



Saya dah berada di KL sekarang ni. Balik tumpang kete Nor. Sangat la bosan dan nak muntoh melihat pemandangan sepanjang perjalanan nak sampai ke rumah sewa. Pemandangan yang bakal saya tengok hari-hari pergi dan balik sekolah.


Baru je sampai beberapa jam dah rasa macam homesick. Hmmm, home is always where the heart is.

Takpe takpe. Bulan 8 ni cuti sekolah lagi :D




10 comments:

tchersally said...

Selamat kembali bertugas Dayah!! Biase la tu..homesick2 nii..

amboi2 sedapnye nampak keke tu...mujor jauh..kalo idak mau menempah!!

disturbia said...

nampak sedap je.. pandai dayah wat cheese cake

ruru said...

dayah, cedapnye..nyum, nyum
slamat bersekolah kembali
sama le mcm aku cukup malas nak balik kolumpo bila da ada kat kg, ahaks
asek menghitung ari nak balik je, hihi
aim aku , nak balik 2 minggu skali lepas ni, hoho

hayad said...

tchersally--> tu la, cuti lama2 mmg malas la rasanya nak keje semula :D

disturbia--> boleh la sikit2, hehe

ruru--> aha, aku pnh aim gtu jgk. tp mesti asek tak jadi,hehe

ComotGurl said...

Hayad,

Ur cake looks very tempting la..

Nak sikittt..

;)

hayad said...

COMOTGURL--> nak sikit? amek byk pun takpe :p

achik said...

nak ciskekkkkkkkk!!! ;p

kakLuna said...

alamak..lapar..lapar...tgh posa ganti ni :P

@yue said...

ada serbu secret recipe kt bwh ni kang!

hayad said...

achik--> amek le, byk pun takpe. save copy as je image tu, hehehe

kak luna--> hehe, sory, coz it makes u hungry :D

@yue--> aha, g je la secret resepi tu. sm je rs mcm dayah buat ni, ekekeke. secret recepi yg tiru rasa kek dayah ni, wakakaka :D

Followers