Jom Makan

Oooo, Cikgu Jawe tayang sarapan dia ek? Haa, ni sarapan kitorang pagi semalam. Makaroni bakar. Tapi Cik Nurul yang buat. Saya tolong setkan masa dan suhu oven je, hehehe.

Ada ke patut kusuruh tetamu yang masak, bagus betul Tuan Rumah seperti saya ni, ehe... Takpe la Cik Nurul, hang kan dah nak kawen. Harus wajib hang masak-memasak ni.


Nurul, I told u aredy, lagi banyak cheese lagi sedap... tak cukup la sepeket cheese tu. Pasni kalo aku wat, aku nak buh giler banyak punyer cheese.

Sebenarnya takde cerita apa nak updet tapi nak updet jugak. Tepek je lah gambo makanan. Ntah-hape-hape-ntah!

14 comments:

cikgu jawe said...

ehehe.. ni kira tembak aku balik ye. hihi. makaroni bakar ni aku pernah makan. tp mungkin selera aku tekak jawa kot. hehe

hayad said...

cikgu jawe--> aku pun tak suke makaroni dan yg seangkatan dgnnya ni. tp bila bakar cenggini boleh plak aku telan :D

achik said...

nyum nyum..

Ayaq masak said...

huhuh wuh mahu juge

fiq said...

1stly, jog xajak aku
2nd makan xbagi aku
3rd bila nak jmpa aku!????
cait!

hayad said...

achik--> nyum nyum :) hehe

ayaq masak--> ko wat la. asek mintak je :p

fiq--> hooyeeaa? aku msg ko tak bls pong!

Yanie said...

dayah..hehehe lama aku tak menyinggah kat blog ko..ari ni aku free sket..
geram plak aku baca yg lelaki oh lelaki tuh..hansem sngat ke mamt tuh..hehehe kan ke ko dulu digosipkn ngan firdaus kepela ^&%& tuh..apalagi pi la keep in touch ngan dia..
lawa ye puan rozi kita..aiseh aku baru plan nak wat tema ungu...kene tukar la nampknya

hayad said...

yanie--> haha, firdaus kepala besor? ala, dia pun sm hugh taste. lelaki sekarang nak pompuan lawa je la dan berdahi licin. dahi aku tak licin, hahaha

tuko la tema..wat warna emas plak ker...

DeeN said...

Hehe.. nampak sedap.
Resepi takdak ker?
:]

Hafiz said...

lapar kejap tengok gambar tu. Lepas ni kalau nak datang rumah Dayah, tetamu harus bawa makanan sendiri, kalau tak kena masak :D

arsaili said...

salam..yum yum yum....sedapp aaa

izinni said...

ohhh macaroni bakar kalau dimakan dengan mushroom gravy/sauce .. sangatlaaa nikmat dan asyik. huhuhuhu ...

en_me said...

sodapnyerrr ..

BiNg!! said...

cam pelik je makaroni bakar..tapi cm menarik lak..cam rangup je...lapor la plak..huhuhu

Followers