('',)

Biskut gajus sorang makcik tu tempah untuk buat hantaran bertunang anak dia sudah saya siapkan...
Image Hosted by ImageShack.us


Medical check-up untuk pengesahan jawatan dah settle...

Tapi tak best la, tak dapat bawak balik filem x-ray tu. Kalau tak boleh framekan gantung kat dinding dalam bilik, hakhak!

Kerja-kerja saya sudah settle. Sekarang saya mahu pergi duduk atas bukit kejap. Daaa!! :)

15 comments:

faisal said...

sedapnye wak biskus gajus tu,huhuhu..dah lama tak makan,heheee

Dandelion said...

Eceh Dayah. Sedapnya. Salutela Dayah ni leh buat kuih jual2 lagi tu. Bila la cita2 kiter yg satu ni nak kesampaian ;P

JEFFROCKERS said...

pengesahan lantikan tu dayah. pengesahan jawatan lepas tu pula nanti. dah antar ke blum ni ?

nUr@dDeEn said...

Asyik2 tunjuk gambo je. Bila dapat makan yg betul neh? Muekekekekeke!!
Nak pi bukit mana, Dayah? Bukit Belacan ker? *Gelak2 (5 kali)

zwitterion said...

nyum..nyum..sedap je biskut tu

bunga rampai said...

Wah, tentu nyaman duduk atas bukit!
Bukit BEruntung ke Bukit Bendera?

Salam:)

akirasuri said...

ish ish ish..

memang terre buat beskotlah hang ni..
kalau aku memang gagal sket bab-bab buat beskot kek ni..
ha ha ha..

oit!
bertapa atas bukit apa tu wey :p

mazudi said...

Duduk atas bukit?
Syoknya. Duit biskut gajus yang makcik tu kasi boleh bikin booking hotel atas bukit ker?

-mazudi.com-

13may said...

Buat apa atas bukit???

fizz said...

wow terernya buat biskut, lehla tempah nanti :D

hayad said...

faisal--> kalo nk, tempah ler :p

dandelion--> boleh ape, jual kt org jepun tu.mst leh ltk harga lg mhl :D

jeff--> ooo ooo, silap ek,hehe.tak anto lg .ada masa lg,hehe

nur@ddeen--> kalo ko nak rasa, tempah la kat aku,haha. Bkt Belacan ape yg best? kalo best leh je aku g, aku tak kesah,haha

zwitt--> ntah la, sdp ker? :p

bunga rampai--> bkt beruntung watpe. bkn best pun! ;p

akirasuri--> aku rehat2 la atas bkt.syiokkk

mazudi--> duit beskut tu saya dah beli seluor baru :)

13may--> adalah.watpe bg tau 13may.nnt 13may skodeng.sia2 je idop aku,haha

fizz-->bulih..bulih..sila..sila..jgn malu2 :p

Nana CS said...

dayah
anta umah aku gak..
aku nk 3 balang..

arsaili said...

maik aihhh..panjangnya entry..semput rasa nak abiskan...sonoknya cuti2 nih

hayad said...

nanacs--> aku anto nnt ko bayor ek. kalo nk aku leh je buat,haha

arsaili--> semput? tarik nafas pjg2 ek :p

banat @ saffa @ hazwani said...

waa....best tu pndai wat beskot, pastu leh jual..at least ada org nk beli

saffa ni, wat beskot, xde org sudi nak makan, apetah lagi nak beli...isk..iskk

Followers