Label : Mari Melawat Malaysia

"Kak Esha, bosan laa....jom pi mana2 nak?"

"Nak p mana?"

"Tgk wayang ka, p dataran merdeka ka, eye on mesia ka..."

"Ckp la kat Nor. Ckp kat K.Esha, bkn K.Esha tau memandu pun".

Saya pun segera sms Nor. Walaupun bilik Nor di dapur yang jauhnya 8 kangkang kera aje dari bilik saya.

Nor membalas ok! Lepas maghrib siap kata dia.

Kami memilih Eye On Malaysia sebagai destinasi pilihan. Nanti takde la bila orang tanya, "Penah naik ke Eye On Malaysia?". Maka jawapan kami pun mesti la "Penahhhhh...!!!"

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Memang dah takde koje...


4 comments:

nUr@dDeEn said...

Erk! Yang last skali tuh aksi liar apakah, Dayah? Hak hak hak hak hak!!!

jeff said...

kalo tak penah naik pun, bila ditanya penah naik ke tak .. boleh gak jawab ..

'penahhhhhhhh' (sambil mata tengok ke atas)

jeff said...

op op opps (chop chop)

betul ker naik nie ????

mana gambo kat atas Eye tu. haaa tipu ke ...

hayad said...

nur@ddeen--> aksi je liar tp bkn gadis liar,hahaha

jeff--> hey!! saya naik betul2 la.gambo kt atas tu tak lawa. tangkap pun mcm tak nmpk je naik gondola. camera setting tak betul :p

Followers