Tadi ada Perkembangan Staf lagi. Pengetua yang bagi talk. Cakap pasal TQM. What a boring subject. Pasal piagam pelanggan, misi, visi sekolah. Hurmmm... Dengarkan aje la.

Lepas Perkembangan Staf kecoh kawan-kawan 4 orang dapat pergi Induksi serentak di tempat yang sama. Seronoknya korang. Bulan 10 tahun lepas saya pergi sorang-sorang jer. Takde geng. Tapi kat sana jumpe la geng.

Saya pun dah lulus induksi :) Tengah tunggu proses mengesahkan jawatan. Hopefully pengetua sahkanlah, hehehe. Tapi yang geram, masa dapat sijil lulus induksi nama bapa yang ditaip tu salah eja. Sabo je la. Saya dah tulis dengan jelas dan nyata je pada borang. Tak suke la orang salah-salah eja nama kita nih!



Saya baru habis baca satu buku yang giler-punyer-best :D


This book belongs to Azwa. But I already asked her to buy it for me. Buku best mesti dimiliki. Tak puas kalo meminjam. Mula-mula macam terkejut. What? A Bitch? A man prefer to marry a bitch? Ghoper-ghopernya BITCH is used in a tongue-in-cheek way. BITCH stands for Babe In Total Control of Herself. BITCH describe a strong woman who has her own identity and is secure with who she is.

Dalam buku ni diceritakan apa yang lelaki suka dan tak suka. Dan juga apa yang lelaki fikir. Totally memang tak sama dengan apa yang perempuan fikir. Saya tak nak cerita banyak. Nanti pecah rahsia. Lagipun saya ni memang tak reti nak buat ayat review pasal buku. Tak macam Kak Wan. Memang pandai je Kak Wan susun ayat.

In a nutshell, buku ni sangat best. Banyak rahsia yang diberitahu dalam proses untuk mencari a man and a woman with high quality :) Hik hik hik!







8 comments:

CJ said...

dayah, kongsi le sket apa buku tu tulis. :D

hayad said...

CJ--> aku tak reti nk review buku la :p

nik awin said...

oh..induksi tak dibuat di U ke?
kami induksi, buat sebelum posting lagi.
sebelum habis maktab.

hayad said...

kak awin--> tak. kt U mmg takde wat induksi trs. kalo yg amek KPLI mmg ada induksi trs sblm posting.

ruru said...

dayah..bape regenya buku tu?

hayad said...

ruru--> RM56.90

Hafiz said...

hmm, macam best ajer buku tu. Tapi kan, adakah buku tu sesuai utk dibaca oleh lelaki atau adakah ia lebih sesuai utk perempuan ;)

hayad said...

Hafiz--> Lbh sesuai utk perempuan la rasanya :) tp responden dlm buku tu sumer lelaki :)

Followers