Siang tadi ada LDP (Latihan Dalam Perkhidmatan). Sesi pagi sangat best. Sekolah jemput kaunselor dr Maktab Perguruan Teknik, Cheras, Pn. Jumiah untuk handle aktiviti. Dia seorang yang sangat best.

Sesi lepas makan tengah hari sedikit tak best. Ye la, kena dengar ceramah kan.. hehehe. Dah la lepas makan tengah hari.


Semalam pergi tengok wayang cerita Jangan Tegur di Jusco Kepong dengan housemates. Huh, saya bagi 2 bintang je dari 5 bintang. Takut tu memang la takut jugak. Saya sendiri memang tengok sambil tutup muka dengan tudung, hehe. Bukan takut ape. Hantu tu tetiba je muncul mengejut. Tapi secara keseluruhannya tak best sangat pun. Semalam pun ada 14 orang je yang tengok.

So korang tak payah la pegi tengok :p

Ok lah, nak lepak-lepak atas katil pulak sambil nak meghabiskan buku "Why Men Marry Bitches". Daaa!!!






7 comments:

TEACHER OF SOMEONE said...

pn jumiah...
penasihat persatuan pembimbing rakan guru yang saya sertai ;-)

hayad said...

Teacher of Someone--> oo ye ke? dia best kan? :)

disturbia said...

x best ek.. nasib baik belum pegi tgk kat cinema lagi ...

tunggu dvd je lah ek

arsaili said...

salam..errr suka tgk citer seram ker...errrrrrrrrrr

Chekgu BaniHassim said...

takut punye pasal bagi 2 bintang je??
huhu

kakLuna said...

tunggu DVD je :P

hayad said...

disturbia--> hmm, tunggu je la CD cetak rompak, hehehe

arsaili--> suke :)

Chekgu BH--> aku bg dua bintang psl jln cite biasa je. kisah hantu yg biasa2 jer.

Kak luna--> yeahhh!!! :)

Followers