A Great Secret


Saya baca blog Kak Wan. Sekali terbaca yang Kak Wan attend kelas subconscious mind. Terus saya sms Kak Wan. Kak Wan kata kelas tu akan diadakan lagi sekali Januari tahun depan. Perghhh!!! Setahun lagi tuuu...


Saya memang nak sangat belajar dan mengaplikasikan betul-betul minda bawah sedar ni. Dua jenis buku ni dah lama saya khatam. Tapi nak mengaplikasikannya tu tak reti. Geram seh!

Dan siang tadi saya ikut Kak Wan join kelas Face Massage di Kajang. Kata Kak Wan, boleh la sembang sekejap pasal minda bawah sedar. Tak rugi juga saya attend kelas Face Massage ni. Sebelum balik, Kak Wan sempat ajar sikit macam mana nak dapatkan minda bawah sedar. Terima kasih Kak Wan. Nanti dayah cuba apply. Tapi tetap tak pueh ati pasal tak dapat attend the real kelas subsconcious mind! ehe




9 comments:

Ayaq masak said...

kelas face massage tu kelas mengajar urut muka ke?

hayad said...

aah..urutan muka mcm spa2 dok buat tu. sng je sebenornye. tak susah pun. kalo spa charge mahal kan? padahal benda boleh belajo buat.

tp utk wat kt diri sendiri mcm susah la gk. tu la kena ajo kawan2, then kawan2 leh tlg wat kt muka kita, kita wat kt muka kawan.

cikgu jawe said...

best ni ilmu kuasa minda bwh sedar. bunyi mcm ilmu pukau jek dayah. hehe

hayad said...

cikgu jawe, mmg leh pukau org pun kalau digunakan utk tujuan yg salah la,hehe

DeeN said...

Wah, dah jupe kakwe ker? Hehe..
Nanti hang dah terer ilmu tuh, hang ajaq aku plak seh. Haha..

Alex Lacey said...

memang seronok kan Dayah face massage tu...kekeke...

anyway, yg akak cerita minda bawah sedar tu pun kena praktis lebih sikit baru cepat dan senang nak dapat....actuallynya kan, akak dah dpt satu kesan dia tau....kat ofis, akak asyik dok terbayang muka sorang kawan ni kan dan akak bayangkan nak tolong dia selesaikan masalah muka dia...tapi akak tak cakap pun kat dia...tup-tup hari Jumaat hari tu dia tanya akak, akak tau tak camana nak ubat dia punya masalah muka hmmmmm....memang menakjubkanlah....

hayad said...

deen--> deen, ni kali kedua aku jumpe kak we. kalo pertama dtg raya umah dia,hehehe.

kak wan--> bestnyeee..mmg bgs utk biznes minda bawah sedar ni,hehehehe

achik said...

wah.. dayah pun dah join kak wear.. akak pun ada ikut sekali hari tu.. syok gak belajar benda2 camni kan..

hayad said...

achik--> aah, achik pun dah join kak wear ek? nnt leh la kita g kursus sesama, kekekeke

Followers