19 Januari 2009

Hari ni hari pertama latihan rumah sukan untuk Rumah Kuning. Tak ramai budak datang. Ni saya risau ni. Dah la tahun pertama jadi guru Ketua Rumah. Rumah Kuning 2 tahun berturut-turut jadi juara. Nak kekalkan kemenangan ni yang payah ni. Dah la bertukar mandat pemerintahan kan. Kang kalah, memang nampak sangat la kelemahan Ketua Rumahnya kan iaitu saya, hahaha. 3 tahun lepas Kak Farid yang jadi Ketua Rumah. Kak Farid memang bagus.



Antara atlet harapan Rumah Kuning. Tolong lah..tolonglah kutip mata untuk Kuning! Eheee

Ni pulak jawab tag yang diberi oleh
peminat saya, kekekeke.

Jenis Tag - Tulis Tangan ( handwriting)
Tulis:

1. Nama / nama samaran kat alam maya
2. Tulis guna tangan kanan atau kidal
3. Huruf yang suka ditulis
4. Huruf yang tak suka ditulis
5. Tulis "The quick brown fox jumps over the lazy dog"
6. Tag lagi 6 orang (saya tag 4 je lah, kalo org yg ditag ada masa nak buat lah...)



Ok lah, nak pi layan Spa Q sekejap!


9 comments:

disturbia said...

salam cikgu...

dahsyat ek cikgu ni... jadi Ketua Rumah Sukan tuh... mesti hebat di padang ni ek...

hayad said...

mn ada. zaman sek dlu satu permainan pun tak join, hehehe

Alex Lacey said...

meh sini akak baca tulisan Dayah...hehehehe...kalau ikut tulisan tu kan, Dayah ni adalah seorang yg kadang-kadang open i.e. suka join orang ramai tapi most of the time lebih suka menyendiri....
sangat boleh simpan rahsia dan tak pandai berbohong...betul tak apa akak baca? kekekeke

hayad said...

Alex Lacey--> suke join org ramai tu btul jgk. suke menyendiri tu mcm tak. tp ada masanya suka jgk la menyendiri. terperap dlm bilik sorang2.

boleh simpan rahsia dan tak pandai berbohong. boleh la juga dikatakan begitu, ehe.

saya said...

hehehe..cikgu dah kembali bz ye skrg. saya sokong rumah kuningggg!!!!

hayad said...

saya--> aah, awal2 tahun mmg bz. dgn sukannya lg. lps sukan ni lega la sikit.

snm said...

bagus cikgu dayah! berjaya jwb tagged :p hehehehe:p

DeeN said...

Errr ... nk tgk tulisan aku? Huhuk.. alamakkkk!!!!! Mimpi ngeri!!! Ngengengehhh!!

hayad said...

snm--> naseb baik tagnye sng, tak pyh pikir byk, tu yg buat tu, hahaha

deen--> yes! u kena buat! :p

Followers