Hampehhhh...

Semalam saya dah pergi klinik. Klinik Dr. Kuan. Dekat dengan hotel ni je.

Nak tahu saya dapat ubat apa?

Dia bagi Panadol, Strepsils, antibiotik dan ubat batuk. Saya boleh terima dua ubat yang terakhir tu. Tapi setakat Panadol dengan Strepsils, saya pun boleh beli kat 7 eleven sana tuh!

Kena 50 hengget pulak tu. Memang betul la kata satu penceramah tu dulu, kalau dia sakit dia lebih suka pergi farmasi because clinic always gives rubbish... Huhu.

Tapi saya akur la. Mahal pasal service doctor itu...

3 comments:

najwan said...

kat tgh bandar nuuu mmg la mahal..

nick said...

Servis doktor lebih mahal berbanding harga ubat.

CikguSepajo said...

Yang mahal bukan ubat tapi tanggungjawab doktor

Followers