Majlis Orang


Semalam mengikut Nurul Sensei ke majlis pertunangan Lyn, kawan sepraktikum masa matrik di Taman Melawati. Kami sampai awal. Sebelum rombongan lelaki sampai lagi. Oleh dengan sebab itu sempat la mendengar acara pertunangan yang dihandle oleh orang-orang tua kedua-dua belah pihak. Tapi tetiba rasa tension! Hahaha

Rasa nak balik je, tapi perot tengah lapar. Makanan yang disedia macam sedap je. Mana boleh melepas kannnn kannnn. Tunggu la sampai majlis habis.

Bulan 5 ni ada membe kawen, bulan-bulan cuti sekolah ada je orang kawen. Hish!!! Tensen pulak rasa. Korang ni kalau nak kawen takleh ke dok senyap-senyap. Tau la ada orang nak. Tekanan! Tekanan! Saya sambung gak belajo kang!!! Borang dah ada nih.. huhu.


9 comments:

Pa'chik said...

Rasa nak balik je, tapi perot tengah lapar. Makanan yang disedia macam sedap je. Mana boleh melepas kannnn kannnn>>>>

oit.. apa nak melepas dalam majelis orang nih... ekekek...

Azhar Ahmad said...

Hahahah, kamu bila lagi?

khairnaj said...

hudug ler kalau balik camtu jer dari majlis tu... Apa kata cikgu dayah buat satu poster tulis "MEN WANTED TO BE MY HUSBAND" reward RM300000 HEHEHE...=P

nUr@dDeEn said...

HaHaHaK ... sambung jer la Dayah. Hang pun muda lagi! Ouw!
Tekanan, tekanan. ;B

ad3ck said...

hmm majlis orang. majlis ngko bile lagi?? eheehe

lindosh said...

asyik2 majlis org je kita bertempek kan? majlis diri sendiri bila lagik? hehe

khairnaj said...

cikgu nak futher master kat UKM ek???

hayad said...

pa'chik--> alaaa..melepas kat majlis org, biar la, bkn majlis sendiri ;p

azhar ahmad--> saya pun tak tau. jgn ditanya,hahaha

khainaj--> saya pulak kena reward diorang ek. byk cantek muka diorang

nur@ddeen--> nak sambung, tp tak tau la lg camne neh :D ekau pun mudo lai apo... ;p

ad3ck--> aku budak lg. ko tu plak bile? hahaha

lindosh--> tu ah..tekanan tekanan!!! ngeeee

khairnaj--> ala, kalo dpt g la, kalo tak, tak la....

khairnaj said...

hehehe... ala macam cerita kat tv3 dulu yg fahrin ahmad berlakon tu. yang dia dpt duit bila kawin dengan pompuan tu. Moga2 dpt ler...

Followers