('',)V

Syioknye cuti! :)

Saya dah sampai kampung jam 11 malam tadi. Cuti Tahun Baru Cina ni mahu berpoya-poya di dalam rumah jer. Penat lah! Nak rehat puas-puas.

Semalam di sekolah ada lawatan dari pelajar Jepun. Apa ke nama sekolahnya... panjang benor. Payah pulak nak ingat.

Image Hosted by ImageShack.us


Dalam hati saya kata, kenapa la datang sekolah ni. Pergi la melawat sekolah di kampung-kampung di Malaysia ni. Lagi best mata memandang. Kalau nak tengok kecanggihan sekolah di Malaysia, rasanya better pergi melawat sekolah Bestari ke. Eheh... no komen no komen, tak boleh komen lebih-lebih. Isu sensitip! :p

Selepas mereka melawat kawasan sekolah, tibalah acara persembahan tarian kebudayaan Malaysia.

Image Hosted by ImageShack.us
Kebanyakan ni anak-anak murid yang saya ajar. Berbeza sungguh muka diorang ni bila dah make up dan dressing gini. Kalau jumpa kat luar sure tak perasan. Tapi takpe, as long as diorang pun tak perasan kalau jumpe cikgu diorang kat luar,hehehe.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Nampak tak backdrop belakang ni. Haa, saya yang buat tu. Jadi ketua bahagian backdrop pulak. Kena la buat bersama anak-anak buah. Sangat huduh rasanya. Sapa suruh bagi saya keje bahagian backdrop. Saya ni bukan berseni orangnya. Nasib la labuuuu..... huhu.

Nama sekolah terpaksa dihitamkan untuk melindungi populariti, hahaha!!!

Ok lah, nak mengemas rumah ni pulak. Ada adik perempuan, pemalas pulak. Harap saya je yang rajin :p Penat la gini. Adehhh...

10 comments:

hafiz238 said...

best tu cuti...agak2 nya naper diaoranng pilih sekolah hayad tu yer

Azhar Ahmad said...

Ahahahahah, ok lah tu... Ehh betulke pompuan jepun betisnya besar? Ahahahahhaha

hayad said...

hafiz238--> ntah ler...thn lps ada gak foreigner dtg.padahal byk je lg sek kt wilayah ni

azhar ahmad--> ala, xde plak gambo dekat. kalo tak leh ko tgk betis diorang,haha

nUr@dDeEn said...

HaHaHa! Hang dah sampai kampung ka? Oh, tidak! Nih yg jeles ni! Selamat bercoti Dayah! =B

Anonymous said...

ok ler tu jepundtg... kat lenggong ada budak utm jer dtg. bising giler diorg main bola jaring...

Pa'chik said...

apa jepun-jepun tu tak pakai cam seilemun.. tak beh ah... ekekeke...

hayad said...

nur@ddeen--> hehe, sila lah jeles :p

anon--> haha,ok la tu, ada gak org nk dtg kan, kekeke

pa'chik--> mmg bj sek diorang cam sailormoon. pendek giler! tp ms wat persembahan depa salin pakaian

Dandelion said...

Alahai bbdk skolah pn dh smpi KL. Aku ni org Mesia ntah bila nk blk pn xtau isk isk. Ahaa elokla tu diorg salin dlu bj skolah tu. Kalo tak kang mata2 org lain xtgk diorg buat persembahan pn agaknya hehe

hakim dirani said...

cikgu Dayah masuk bakul, he he.

ok la tu backdrop tu.

hayad said...

dandelion--> ala, blk je la Ina. beli je tiket, hehehe

hakim dirani--> eh!!! teror la awak ni hakim dirani. saya mmg masuk bakul. lg pun mmg muat. al maklumlah, bdn comey lotey kan, wakakakaka!!! ;p

Followers