Selamat Hari Raya Korban

Saya telah 'ter'rajin membuat dua jenis kueh raya ini.

Cashew cookies

Hazelnut Ball Cookies

Saya sudah jemu buat London Almond, rasanya ini resepi baru untuk pelanggan saya raya aidilfitri tahun depan, Hazelnut Ball Cookies. Tapi London Almond itu tinggi juga permintaannya. Hurm, akan dipertimbangkan...

Pada semua-semua, Selamat Hari Raya Korban. Maaf zahir dan batin ya!

8 comments:

Sikenit Comel-AminBakish said...

jemput datang rumah akak raya ke-2 nanti. :D

Pa'chik said...

sempat lg ke kalau nak tempah beskut utk esok? Saya nak almond london 100, hazlnut kukis tu 100. Buleh?

Fuh komenni dulis dgn menggunakan kibod di skrin. Pemalas sungguh aku ni.

Ayaq masak said...

Tak minat kueh raya...hoho. Gamaknya aku sorang ja yang tak minat langsong almond london dan adek bradeknye yang lain. Kekekes.

Cornflake madu. Tu ja ayaq makan. Heheh.

tuan tanah said...

Wau! Raya Haji pun ada kuih raya? Kitorang makan Mexican foods segera saja. Huhu :(

hayad said...

sikenit--> tak dpt kak mash, sbb beraya di manjung, umah makcik

pa'chik--> raya pose nnt awak tempah ek pa'chik :p

ayaq masak--> takpe,ko tak minat makan itu masing2 punyer taste. Ku tak heran klu org tak minat makan, ku cuma berminat pd org yg mahu buat tempahan sahaja,heh heh

tuan tanah--> mexican food? mesti best,hehe

kakLuna said...

wow..ter 'rajin' pun dpt 2 kuih..kalo tak 'ter' rajin? brapa balang agaknye ye..

KhalidUzer said...

erk..kamu ni setiap raya je kamu buat kuih yek?hehe..apa lg,bukaklah kedai kuih raya hayad :) Chayok!

hayad said...

kak luna--> hehe,klu dah berbalang-balang tu maknanya nak kena meniaga le kak luna,heh heh

khaliduzer--> ye ye, jika diizinkan-Nya :)

Followers