Salmi Yang Suci

Image Hosted by ImageShack.us

Something wrong ada pada gambar ini ;) Gambar diambil ketika singgah beli rambutan di tepi jalan on the way ke Penang.

8 comments:

hakim dirani said...

Penang? rindu pula negeri kesayang saya tu?

Pa'chik said...

hikhikhik...

Laisend Diler for sekendhend guds

zwitterion said...

hehe..ntah apa2

khainaj said...

lepas nie boleh apply kerja kat dewan bahasa dan pustaka sebagai pemeriksa kesalahan ejaan dan tatabahasa. hehehehe. dah updet dah blog khairnaj.

ayaq masak said...

Haih saya sebagai seorang pelajar penterjemahan amatlah getik bebenor apabila melihat papan tanda sebegini rupa. Uih ayat skem.

Aaaaaarghh sapa la pi cop papan tanda tuh. Buduhhh.

amanitium said...

lecensed tu, haha. sekendhend. haha.

mesti derang tak belajar sains dan matematik dalam english ni, sebab tu jadi macam ni.

kakLuna said...

bagi je gambo ni kat berita harian..bior DBP tgk,saman je kedai tu..

Anonymous said...

[b]King Of Pirate Online[/b]

King Of Pirate is a fully 3D-designed multiplayer online game based on 5,000 years of pirate history.

In it, comical pirate characters and creatures travel the high seas and encounter intricate story-based quests,

wondrous cities and beautiful landscapes in their search for treasures fit for a king – or a king's ransom!

Though the excitement of ship-to-ship combat is a heady brew for newcomers and veterans alike,

many players take pride in their place among the community. Whether you seek to enforce the laws of the KoP world,

http://www.KingOfPirate.com





Tales of pirates private server
pirate king online private server
top/pko private server
private server
igg top
igg

Followers