Ini Entry Yang Terakhir

Kemungkinan besar saya tidak dapat mengupdet blog saya yang ntah-apa-apa ini buat beberapa hari sehingga rabu depan kerana ada misi penting yang memerlukan komitmen dan pengorbanan yang tinggi dari saya,haha *skema giler ayat*

Untuk tidak menghampakan pengunjung-pengunjung blog *budget cam banyak je orang yang mengunjungi blog aku ni, ceh!*, saya akan menghidangkan hadirin-hadirat sekalian dengan suatu rakaman pembunuhan yang mengerikan.

Untuk makluman tuan-tuan dan puan-puan mangsa sedang dalam keadaan nazak semasa rakaman sedang dibuat. Itu pun tak sempat rakam kenazakannya seminit lebih awal, kalau tgk pada minit-minit yang terawal tu lagi nazakkk wooo!!



Sekian, terima kasih.

10 comments:

Ayaq masak said...

SICK!!!

Ok aku tak lalu nak makan dah. =(

ZOMG FIRST.

INDERA KENCANA said...

Pandailah awak...
Cantik je kasi gambar pembunuhan lepas tu cabut lari dekat seminggu ye!! Nak kena nih, nak kena nih :))

Pi mana hayad..??

Sikenit Comel-AminBakish said...

ni Cicakman part 2 ke? hehehe :D

dayah, belajor buat kek best2 tau, lepas tu belanja akak makan yer... :D

Anonymous said...

apsal xnampak apa pun? y???

tuan tanah said...

soheh!
hayad ada genetik kucen.

zwitterion said...

pi mana?..huhu

13may said...

weiii..hang pi kawin ka???

ad3ck said...

*muntah*

vid tuh sempena citer cicakman ker wey?

hang pi maner wey? da jadi cikgu ker?

hayad said...

ayaq masak--> hg tgh makan nasik ka ms tgk gambaq nih?

indera kencana--> heh,sy bkn cabut lari..kebetulan je tu :p

kak kenit--> aah,cicakman part 2,hehe

anonymous--> org lain leh nmpak..ade samting wrong le tu ;)

tuan tanah--> yer yer, btul..soheh soheh! hehe

zwitt,13may,ad3ck --> nanti ku cerita :p

Suri Rahsia Abang said...

erk...sian la cicak tu. tanam la baik2. haha..

Followers