This is a quick update. Saya tengah macam lipas kudung pack barang-barang ni. (sempat lagi bukak blog tu, hehehe). Asalnya nak pack semalam. Tapi saya tertido dari pukul 9.30 - 3.30 pagi. Tersedar je terus iron baju nak keje esok, keluarkan baju yang dibasuh dari washing machine dan solat Isya'. Then tido balik.



Sekejap lagi nak bertolak ke Janda Baik. Tak sempat nak balas komen-komen lagi. Balik nanti saya balas yer.



Here we go.... CAMPING! :)


_____________
Selamat berhujung minggu semua.

5 comments:

Kopi Suam said...

selamat bercamping dayah....

tchersally said...

Dayah..ngape K.Sally x bole bukak blog ni ?? ni pun asyik pop-up block je..huhu..itu yg lame idak nyinggah tu..selamat berJanda Baik!!

chekguBH said...

huhu...
kempen ngn sape??
ngn budak sekolah ke??

Kasawari said...

ohhh gi camping ek.. kem salam janda yang baik tu ek.. ha ha

lama tak ke situ sejak tahun 91 huhu

Hafiz said...

Tak pernah pergi situ lagi. Selamat bercamping yer dan ambillah gambar banyak2 :)

Followers