Who Kill Zack Imran???

Saya jatuh fanatik dengan cerita GHOST setiap ahad di 8TV jam 10.30 malam. Memang tiap-tiap minggu tak sabar menanti hari ahad. Tapi khabarnya GHOST akan mengkahiri episodnya ahad ini.

Saya jatuh cinta dengan Zack Imran. Zack Imran sweet! Hahaha! Dalam cerita itu Zack Imran sudah mati. Hanya tinggal rohnya saja. Mintak-mintak la episod akhir nanti, Zack Imran hidup semula. Hahaha! Amat tidak logik.

Oh, ya! Nasib baik di sekolah ada seorang student muka iras-iras Zack Imran, hahahaha!!! (gelak jahat!)




8 comments:

rien said...

salam~

alamak...crite GHOST dah nak abis ke?
excited nih nak tau sape pembunuh Zack Imran tu ^^

*** syiokla cik dayah ade student muka iras2 Zack Imran...
hari ahad tingok kat tv
hari isnin tingok live kat sekolah...hehe

hayad said...

rien--> tu la, dah nk abeh. kalo leh nk sentiasa ada je,hehhe. ala, ari isnin ke selase ke rabu ke mmg pyh nk jumpe student tu. jarang2 jumpe,hiks!

*** kalo leh nk zack imran hidup n kawen dgn eza :D

khairnaj said...

best siot drama tu. suke cherrly samad. Ingat episod dulu eza dah mati rupanya tak lagi. Agak mustahil ler zack nak hidup balik tapi kalau eza jumpa org yg muka seiris ngan zack besar gak kemungkinan. Dia hard fan zack yg masuk spital mental tu mengerunkan identitinye. Rupanya sy sama dgn zack imran suka minum green tea...

Ainul said...

sangat addict ngan cite ghost!!!!best gile kan!!taksabar nak tau sape pembunuh zack imran..huhu..macam kawan baik si eza tu je..huhu..yeke??sukesuki je..tapi sape yg bunuh jimmy tu?org tu kot..

cikgu jawe said...

huh!. tak suka GHOST. suke tgk spongebob aje. haha

arianna adrizal said...

sila berebut dengan kak masy.. hehe!

hayad said...

khainaj--> best kan citer ni? :) tp suke tgk die hard fan zack imran tu.comel. dan suka cara dia berckp.

ainul--> aah, rs mcm si jessie tu je kan?

cikgu jawe--> ala, ko teman anak ko tgk kan?

kak anne--> hehe, kak anne minat zack imran jgk ek? oh ya, kak masy tu kakak kak anne ke ek?

shunjike7 said...

zack imran tak bley idup kembali sebab itu adalah hukuman dia diatas semua kesalahannya semasa hidup...but i love to see he and Eza become a couple

Followers