Lagi Kenduri Kahwen

Lagi seorang kawan sekolah saya kahwin.

Image Hosted by ImageShack.us


Ain, seorang yang otak memang giler-giler. Sepanjang kenal Ain, tak pernah tengok dia sedih. Selalu saja dengan lawak bodohnya. Ain juga seorang guru, mengajar anak-anak kecil di sekolah rendah. Bertemu jodoh dengan seorang ahli bomba, yang juga senior kami di sekolah menengah yang tidak kami sedari kewujudannya. Bukan setakat satu sekolah, tapi satu kampung dengan ain!

Image Hosted by ImageShack.us


Disebabkan Ain kawan yang best, ada di antara rakan-rakan yang sepatutnya berkerja pada hari Sabtu, rela mengambil cuti untuk meraikan Ain.

Image Hosted by ImageShack.us

Kami sekelas yang masih tidak lost contact :)


Doa kami semoga Ain berbahagia selalu. Terasa seperti kehilangan Ain pulak. Dapatkah lagi kita menjadi giler-giler meroyan serta berhu-ha-hu-ha???

Image Hosted by ImageShack.us


Kalau bukan depan 'tok laki' Ain boleh kot kan? :D


8 comments:

mazudi said...

Tahniah untuk Ain.
Semoga jodoh berkekalan dan panjang umur.

Ha'aa laa.. tengok hambar yg tengah tu pun dah tau dah pangai korang.

~mazudi.com~

Anonymous said...

Best nyer duduk kampung. Kwn2 pn sekampung so membesar sama2. Smpi skrg kenal lg. Kiter suka suasana kg. Dulu penah tinggal n skolah kt rumah nenek setahun. Sesekali blk kg still boleh jmpa diorg lg. Kwn2 skolah kt bandar masing2 dh ntah ke mana2 hihi

Ina

arsaili said...

salam org yg tak kawin leh gila meroyan ker..uhuhuu

hayad said...

cikgu mazudi--> hehehe :D

Ina--> aah, dayah mmg dok KAMPUNG. sekolah pun sekolah KAMPUNG. besor kt KAMPUNG. kawan2 sepermainan pun byk di KAMPUNG :)

arsaili--> bukan. awak salah faham :p bc semula perenggan yg ke 88 :p

Khairnaj said...

cikgu bila nak kawen??? meh saya jadi wedding planner. nak tak????

hayad said...

kamu jadi dulu wedding planner. baru cikgu hire kamu,haha

akirasuri said...

Huhu..
Kalau pergi kenduri kawen kawan dengan kawan-kawan lama mesti mulut becok buat lawak je kan :D
Besh gila pegi kenduri kawen ngan member2 bujang..
otak gila jek memasing :))

hayad said...

akirasuri--> aah! betul. mmg jd giler :D

Followers