Cinta Puding Karamel

Image Hosted by ImageShack.us

disaat waktu berhenti...kosong
dimensi membutakan mata,memekakkan telinga
lalu diri menjadi bosan tahap cipan
sadarku akan hadirmu
telur,susu dan gula
lalu ku adun mejadi si puding karamel
Yummy!

17 comments:

zwitterion said...

nyum..nyum..sedapnya!

'nAYZEra' said...

wah..cantik menarik tertarik!!!
lupe plak..assalamualaikum..salam perkenalan..minta izin nk link blog awak dgn blog saye,boleh?.selamer ni jadik silent reader jek.blog awak slalu buat sy tersenyum.harap dipertimbangkan..sekian,terima kasih.

amanitium said...

wah, macam sedap ni. ish ish ish...

laa, bile air liur aku meleleh ni, tak sedar pun...

hayad said...

kak zwitt--> nyum nyum jugak :p

lil^nanchan--> wsalam, tak yah mntak izin pun xpe :D i link to ur's too ok ;)

aman--> haha, ko kena alzhaimer ker? smpai tak sedor tindakan refleks ko sendiri? ;p

Sunan_Jati said...

wargh... ni ader nk baut kenduri ker.. erm sempat lagi ker kalu sy nakjoin nie.. erm kosong nyer minda selagi x rasa kuih tuh..kuih aper tuh.. ngeheheheh!puding ka?

ad3ck said...

email puding tuh kat aku satu..bukan email gambo, email puding..ngehehe..*terliur tahap baladewa*

hayad said...

sunan_jati--> tu puding karamel la encik sunan_jati, sng citer puding la,haha

ad3ck--> kontrol..kontrol, kontrol air liur ko,ekeke

NuRuL said...

menjadi gak puding kamu ya cik dayah...hehe..punye lar susah2 menelepon gue..hehe

arianna adrizal said...

jelly merah tu yg tambah penyeri.. :)

jom buka ck house & bakery!

kakLuna said...

wah mcm kek Secret Recipe

hayad said...

nurul--> aku tak reti buat tang gula hangus dia tu, tu yg telepon hg tu :D

kak anne--> jom kita bukak, kak anne bg modal,hehehe

kak luna--> wah, ye ker? sure leh ku bukak kedai bakery ni :D

akirasuri said...

wah rajinnnya cet dayah ni..dah boleh kahwin ni :D

Ayaq masak said...

Sat aku nak menyebok.

Puding karamel aka puding telur laaa abang long. Nama glemer ja tuh.

Pasepa suma dok gila puding nih? Aku makan besa ja. Hohoho.

Akak dulu amek course apa eh?

Alex Lacey said...

bila masa plak tukar template nih...heheheeh....bestnyer...ni tengahari tengah lapar nih, tengok plak ada kuih...aiseh...

Dayah, akak baca yg interview tu...setau akak tak pernah la plak dorang tak hantar posting...kalau ada apa2 masalah, nanti bitau ek...kot2 boleh akak tanya kawan akak yg dok kat Kementerian Pendidikan tuh...:D

hayad said...

akirasuri--> ala, setakat tau wat puding leh belom kawen lg lorr :p

ayaq msak--> akak dlu amek kos main2 jer,haha

kak alex--> setakt ni mmg takde perkembangan ape2 pun. Apa2 hal nnt dayah inform k :)

yana said...

Dayah!!!
Please..please... bg resepi puding nih.. akak tak pernah jadik buat puding ni rope camni.. selalu berlubang pastu caramel dia tak pekat ah.. sheshh..

Anonymous said...

Hi,
Gambar Janda bertudung bogel klik disini Web Hosting Providers:

Followers