Update Untuk Elak Sawang :p

Hari raya Aidil Adha yang seronok. Semua balik rumah saya di kampung. Kami buat korban, masak ramai-ramai, attend kenduri kawen sepupu, mandi sungai belakang rumah, petik Roselle, kutip durian, makan durian, rambutan, manggis, langsat, pulasan dan segala-gala macam buah lagi.

Semua gambar ada di fesbuk :D



Kat sini ada gambar alam semulajadi di Taman Rekreasi Gunung Lang, Ipoh. Secara tak sengaja kami tersesat ke sini masa nak isi minyak. Saya dan Kak wanie (sepupu) je masa ni. Kami balik awal dari rumah kenduri tu sebab nak kena hantar adik angkat Kak Wanie naik bus di Ipoh nak balik ke Matrik Kedah.



Cadangnya Jumaat ni mahu ke Kedah. Ada dua kenduri kawen membe ari Sabtu ni nanti. Satu di Jitra, satu lagi di Alor Setar. Tapi family pulak ada buat picnic ramai -ramai di Lumut. Rasanya saya akan join yang family lah. Family first lah!




5 comments:

arikbaek said...

kt sini le diorg shoot sepet dulu

achik said...

cam bestnya tempat tu.. bagusnya tersesat.. ;p

hayad said...

arik--> ooo, ye ke? part mana ek? tak pasan lak.

achik--> hehe, kitorang mmg slalu tersesat ke tempat yg best, hehe

Disturbia said...

cantik gak tempat tuh ek...

en_me said...

chantekknyerrr.. ehehe, salammm

Followers