Natrah


Menonton teater Natrah semalam dengan Faresha dan adiknya. Orang sangat ramai, sampaikan buku aturcara tu habis. Ingat petang ni nak pegi Istana Budaya kejap, nak pi beli. Semalam sempat beli buku Natrah hasil tulisan Fatini Yaacob tu jer.


Kami beratur panjang giler untuk ambil autograf dan bergambar dengan barisan pelakon. Elok-elok turn saya dan yang di belakang saya, semua dihentikan. Body guards tu stopkan pasal pelakon-pelakon ada majlis makan malam pulak dengan VVIP. Nasib badan la dapat show yang dihadiri VVIP. So artis tak boleh le nak tunggu lama di meja autograf. Sabau je la. Dah la peminat-peminat ni bayar tiket kan, lain la VVIP tu sure free punyer :p


Snap dari jauh je lahhh :D


Ok lah, hari ni saya off jaga spm. Esok dan lusa sambung balik. Petang nanti nak menemankan As pergi bank negara, dia nak tukar note RM50 7 keping yang dimakan anai-anai, hehe.

12 comments:

achik said...

best ke?

akak blum pernah lagi tgk teater..

hayad said...

best kak. sekali tgk terlagi2 nak tgk, hehehe.

pi la try sekali :)

najmi said...

rugi ler plak tak pergi tengok. tiket pun dah habis.amacam buku natrah fatini yacop tu??? best tak? senior sy ada tolong buat gak buku tu. habis semua artikel2 lama pasal natrah ni diselongkar balik.

hayad said...

najmi--> kak dayah tak baca lg, baru selak2, tp mmg menarik :)

iza_fiza said...

memilih tul anai2 tu. mkn duit 50, duit singgit xmau?
next year akan aku usahakan tngk teater dgn ko. hait!

hayad said...

ye fizah, sila..sila.. kalo aku nak tgk nnt aku ckp.

DeeN said...

Wah! Best pi tengok Natrah. Syioknyer!

Er.. nak tanya, hari tu Dayah pi telok batik dok chalet ka? Apa namanya..? Kat mana? Ada nombor kontek tak? Hihhi.. :)

hayad said...

deen--> dayah tak dok chalet pun. makcik dayah dok kat manjung. mmg tak pnh tido pun teluk batik tu, hehehe. sbb dah ada rumah penumpangan free, hehe.

akak google la akak. mcm2 chalet ada ctu.

TEACHER OF SOMEONE said...

ruginyer rs x berpeluang nk g..
klu masih kt kl mesti dpt terjah

hayad said...

teacher of someone--> ala, xpe, ada peluang lain hari plak nnt tu :)

wawa said...

best x teater natrah....sblum ni tau crite pasal natrah ni pun dh teruja dh....tingin la nk p tengok =)

hayad said...

wawa--> best. sangat best. tp baca buku dia dulu baru tgk, br lg terasa best :)

Followers