Princess Kebaya Contest ;)


Saya nampak Fiza membe saya join contest ni. Sekali tengok hari ni tarikh tutup, jam 12.15 tengah hari lak tu. Sekarang ada lebih kurang 15 minit lagi sebelum contest tutup.

Wawa, hope awak sudi terima kemasukan saya dalam contest ni, hehehe. Saya mempertaruhkan gambar di bawah ini, hehehe.



Kebaya ini dipakai semasa Hari Raya Aidil Adha tahun 2007. Kebaya labuh paras lutut. Kain jenis cotton dan bersulam. Dipakai bersama kain songket hitam bersulam kuning keemasan.



Wawa, Saya sudah add link blog awak ke blog saya dengan banner di sidebar sekali :)




7 comments:

wawa said...

salam kenal hayad.....

thanks ye join contest wawa...
sib baik sempat kan=)
syarat 6...hayad xmention jenis kebaya tu....touch up entry sikit ye;)
nampak ayu je ngan bkground blkang tu:) ...
k good luck...tunggu result ye

hayad said...

saya dah edit. jenis kebaya, kebaya labuh kot, hehe. tak tau sgt jenis2 kebaya ni, hehehe

wawa said...

okeh...done =)

good luck again

iza_fiza said...

wah, kawanku seayu ini. cayaq aku tngk aptah lagi jejaka2 di luar sana. huahahahaha

hayad said...

wawa--> ok wawa, good luck to u jugak as a pengadil, hehehe

fiza--> hampeh hang. tau la aku jarang2 gile ayu. mesti nmpk pelik aku berayu2 ni kan? hehehe

DeeN said...

Hahahaaa.... ku kalo nak masuk contest tuh, musti ku letak gambar baju saja. Segan ler nak posing. Cayalah Dayah, cantek ar kebaya tuh!

hayad said...

deen--> saingan sengit deen. cuba g tgk kat blog wawa tu, dia ada letak semua peserta. giler sengit, hehehe

Followers