Biskut Lagi???


Hari ni sempat menyiapkan 6 bekas choc chips. Tapi nak kena buat lagi. Mungkin esok saya sambung buat. Tiba-tiba dapat tempahan lebih pulak. Gajus pun macam tu. Ina teman zaman sekolah dulu tiba-tiba nak order gajus dengan choc chip ni. Housemate dia pun nak. Saya sebenarnya memang dah nak stop buat. Tapi dah diorang nak, tak sampai hati pulak. Buat je lah, lagi pun bahan-bahan masih ada lagi.

Eh, ok lah. Nak bersiap-siap ni. Hari ni berbuka kat luar. Join Geng Msjbox berbuka puasa :)

Cau Cin Cauuuu ;)




____________
Ruru, aku dah bagi no fon aku, reply me back. Camne nak bagi choc chip ko?

6 comments:

Ayaq masak said...

huhu rajinnye ko bakar biskot

ijalyza said...

rajinnye...pelbgai jenis lg menyelerakan..

cikgu jawe said...

huhu.. rajin ko dayah. menantu idaman nih. hehe

hayad said...

ayaq masak--> kalo aku mls bakar, tak msk la biskut tu,haha

ijalyza--> hiks hiks!

cikgu jawe--> ape lg, cepat la pinang aku, wakakakakakaka!!!

mohdnajwan said...

bukan menantu idaman nie.. orang gaji idaman. Wahaha!

hayad said...

najwan--> hampeh ko! jeles ar tu makwe ko tak pandai wat kueh cam aku, wakakakakakaka :p

Followers