Cuti Hatiku Girang

Got this forwarded sms from Aboh :

B*d*w* & S*my V*ll* in helicopter. Looking down at KL, B*d*w* said " if I throw 2 pcs RM100 notes down, 2 people are going to be happy". S*my V*ll* said "if I throw 200 pcs RM1 notes, 200 people will be happy". Pilot heard and said if I throw both of you down, 27 million malaysian people will be happy.

Oh, berani mati boh kenyataan gini kat blog sendiri, hahaha.

Dah la tahun ni ajor kimia form 4 dot dot dot, yang didiami cucu S*my V*ll*.

Esok cuti umum Thaipusam, nak cuci sawang rumah, nak jual surat khabar lama, nak jual kotak-kotak bekas beli barang-barang, nak basuh toilet, nak basuh baju, nak buat kerja sekolah.

Daaaa... :D


16 comments:

Azhar Ahmad said...

Ahahahahah, skang memang ramai orang yang berani cikgu hayad....

Kimia Form 4? Hummmm suka bab Asid dan bes tu jerrr... Ahahhaha...

Orang Biasa said...

muahaha...ini baru joke berani mati =D

hayad said...

azhar ahmad--> saya suka bab hydrocarbon :D

orang biasa--> hehehehe

kakLuna said...

iklan yg hebat selepas iklan 'potong zaka'

tau apa iklan potong zaka?baca kat blog debik :)

Pa'chik said...

oit.. aku ripot kat hisam ko tulis macam tu.. ekekek...

tapi kan.. orang yang paling gumbira.. bukan rakyat melaya... tapi perempuan pendek yang main cium-cium pelakon boliwud tuh.. ekekek...

kenapa selalu mesti ada nama sami tuh.. pesal takde nama chuagra ke, lingliongsick, ungka ting ke, fongchan off, ng yeayeah, kau sukun, altantunrazak najiibuu, emka vios, balik-balik, nama sami tu jugak yang kena....

arsaili said...

uikss ajor kimia...tak suka bab pengoksidaan..ekkeke....

hayad said...

kak luna--> nnt dayah baca. xde link la plak blog debik tu

pa'chik--> jgn la repot pa;chik :D

arsaili--> aah, pengoksidaan penin sket. tp kalo phm, sng je,hehehe

hakim dirani said...

Berani ya awak.

tapi memang betul. he he

nUr@dDeEn said...

dan aku adalah di kalangan 27 million rakyat Malaysia yg gumbira!
Owh! Selamat mengajar cucu org tua itu. Kalo bengong sangat suruh dia cium tar tuh! ;)

13may said...

aku pun tumpang gumbira!!!

ainul said...

ok ke cucu die tu?hehe..slamat ngajo..

hayad said...

hakim dirani--> saya ni takut jgk sebenornyer, kekkeke

nur@ddeen--> aku kena neutral la dgn cucu dia.cucu dia tak bersalah.kang tak pasal2 aku kena msk lokap lak,heho heho

13may--> kalo anda gembira, tepok la tgn :D

ainul--> dia ok!! :)

fiq said...

rambut dia ada ala2 sam x? hahahha

hayad said...

fiq--> she's a gurl lah.cantik tauuu :)

faisal said...

hahahahahaaa, aboh awk mmg pandai wak lawakla,hehhee..

akirasuri said...

huhu..
rambut sami tu mahal gila..
kwang kwang kwang..

Followers