Legaaaa...

Fuh! Akhirnya demam meroyan saya sembuh juga akhirnya. Mana taknya, Mr.Maxis ni buat hal pulak. Hampir dua minggu jugak tu. Bagi penampor Jepun pun tak guna. Kena jugak menyusahkan diriku yang kerdil ni mengusung segala mak nenek ke maxis centre. Dekat dua jam pulak tu dok situ. Mamat India tu pun tak-tau-ape-ke-bende-masalahnya. Tapi setelah berhempas-pulas akhirnya connection kembali normal. Maka serta-merta jugalah demam meroyan saya hilang,hehe.
Tak dapat gebang panjang-panjang ni. Nak pergi merayau-rayau ke laman orang kejap :)

11 comments:

akirasuri said...

he he he.
patut pun lama cikgu tak update.
ingatkan tersadai kat kampung buat kueh raya :)

nUr@dDeEn said...

hehehe .. nak biskut gajus 8 juta, dayah!!

Pakai maxis ek? ooo ... hehe selamat hari raya maaf emosi dan fizikal yer!

chieffy said...

padan la..aku pelik gk tgk blog ni x update2..bila balik KK weh? aku buat kuey raya bp bijik ja pun dh rs penat..ni kan pulak hang yg berjuta2 tempahan tuh...rspect la kat hang..!!!!

hayad said...

akirasuri--> kalo tersadai kat kg wat kueh raya best la jgk

nur@ddeen--> ko mampu ke nk bayor harga 8 juta bijik tu?kekeke

chieffy--> "maisara tak kesah, semangat maisara kan kuat" <--memetik kata-kata maisara :p

achik said...

bila balik kg??

selamat hari raya.. maaf zahir batin.. :)

jeff said...

bab bab buat kuih raya ni saya pun minat jugak. jawatan yg saya boleh tolong ialah tester. hehe

hayad said...

achik--> blk kg kamis mlm. selamat ari raya maaf zahir batin juga :)

jeff--> ok pe jd tester :D

Pa'chik said...

ingatkan sibuk sangat buat beskut...

zwitterion said...

salam..selamat hari raya:)

hayad said...

pa'chik--> kalo dpt cuti lama, dah lama den p buek beskut byk2

kak zwitt--> selamat hari raya jugak :)

nurnana said...

selmat hari raya

Followers