Bila Nak Keluaq Ni???


Saya punya la teruja menantikan Anis keluaran terbaru bulan ini. Konon-konon nak tengok muka keluar majalah. Selak punya selak dari kulit ke kulit haprak pun takde. Mungkin bulan depan keluar kot.

Cuti lama selama 3 hari sempena Hari Merdeka lepas saya telah merajinkan diri pergi Bengkel Kek anjuran Majalah Anis di Intekma Resort, Shah Alam. Kursus dari 8 pagi - 5 petang dengan bayaran RM300. Ikut hati sayang jugak duit tu. Tapi sebab nak dapatkan ilmu, kusanggupkan juga. Pukul 6.30 pagi saya terkedek-kedek la ke stesen komuter, pergi ke Shah Alam seorang diri...oh, sayunye,hehe.

Disebabkan tak keluar majalah lagi, jadi saya keluarkan jelah di blog saya ni.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Ni semua hasil tangan kumpulan saya dan saya. Pandan Layer Cake yang hijau tu tak menjadi,hehe. Yang lain semua jadi..alhamdulillah.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Saya dah gian mahu buat kek. Raya lepas tak sempat nak tunjuk bakat. Cuti raya pun lagi 2 hari nak raya. Bizi itu ini itu ini ditambah dengan bizi beraya sakan, terus melupakan hajat di hati. Kalau la saya sempat buat masa Majlis Perhimpunan Keluarga saya tu, mungkin akan ada tempahan yang menanti,hehe. Takpe-takpe, next raya punya Perhimpunan Keluarga saya expose kek saya :p


14 comments:

Pa'chik said...

ala.. dipabali nanti buat lah... kekekek...

lepas ni pun ada dua kali raya lagi...

mazudi said...

Loo kosian. Takper beli lagi majalah tu bulan depan. Mana tau kan.

Yang penting awak dah ada ilmu buat kek.

mazudi.com <-- reactivate

akirasuri said...

Dayah!!!!
Memang nampak sedap!!
nak belajar dengan kau secara onlien boleh?
Kihkihkih!
Jangan caj mahal-mahal pulak :))

Oh! Lupa..
Bila nak mampir rumah ni :D
he he he..

nUr@dDeEn said...

Kan aku dah cakap, ko memang pandai buat kek/kuih nih. Buleh la nanti ko bukak kedai kek. Untung woo!

Bila nak buat, jamu aku nih dayah? hek hek hek ..

kakLuna said...

kal0 buat kat umah mak, jgn lupe ye calling2 akak, buleh akak turun pdg rengas dgn muke tak malunya..hehehe

hayad said...

pa'chik--> dipabali nak wat gapo!

mazudi--> ya ya, ilmu itu penting

akirasuri--> secara online lg aku cas mahal,hahaha :p

nur@ddeen--> doa2 la aku akan ada kedai kek sendiri nnt ;)

kak luna--> boleh..boleh..no hal punyer, tu pun kalo kek tu menjadi ler :p

UncleJ said...

wah lepas ni mesti boleh bukak biz jual kek....nampak sedap je kek2 tu..
nnt besday saya boleh buatkan kek satu? hehehe

zwitterion said...

wow..bestnya Dayah..

Gg said...

wau~banyak nyer kek~ sape yg makan sumer tuh? =P

hayad said...

uncleJ--> boleh...nak kek ape? siap nnt bayaq ek..hehe

zwitt--> best! :)

gg--> osmet saya yg mkn :p

Ainul said...

la!!dayah!!sampai ati tanak panggil ainul g same..sangatla dekat dengan intekma tu..huhu..kalo tak leh rasa kek dayah tu(muke tak malu)..hehe..sedapnyeeeeeeeee...

achik said...

wah bestnya.. daku kunun2 nak belajar tak terbelajar2 lagi.. huhu.. belajar dari dayah je la, buleh?? ;)

arsaili said...

salam..wah dh leh buka bakery nih

hayad said...

ainul--> laa,ye ke?? mana den tau,hehe.

achik--> nk belajar ek? bak cni 300 hengget,hahaha

arsaili--> modal takde laa :p

Followers