Selamat Hari Lahir Mak

Hari ini, 5 februari 2007, hari lahir emak. Genap juga usia emak 5o tahun, sama macam abah.

Image Hosted by ImageShack.us
Tengah posing2 semasa aidilfitri '06

Saya hanya buat kek buah pasal itu feveret emak. Semoga emak panjang umur dan murah rezeki selalu.

"Kamu dah posting, takde dah la orang amek mak balik keje. Kena naik bas balik la.."

Adeh, mak saya dah buat ayat sedey plak daa....hohoho


Nota tambahan : rupa-rupanya Tuan Tanah dan emak saya satu spesies. Selain daripada spesies Homo sapien , mereka juga dilahirkan pada tarikh yang sama. Ya, Tuan Tanah, mak saya cool juga orangnya. Tapi kalau sekali dia hot lebih baik diamkan diri masuk bilik :p

19 comments:

zwitterion said...

pasti rindu kamu..

zwitterion said...

pasti rindu kamu..

kakLuna said...

pasti rindu kamu

lindosh said...

epi besday kat mak dia..

Hani Sumayyah said...

Lawa mak Dayah...muda dan bergetah lagi..

Pa'chik said...

selamat hari lahir buat mak kamu ye dayah.

hayad said...

zwitt + kak luna--> aii? sama plak komen :P

lindosh--> :)

hani sumayyah--> tu la,kdg2 org ingat kami adek badek, seb baik org tak ckp mak tu adik saya,hoho

pa'chik--> yer, mekaseh :)

amok said...

ape2 je lah.. hehe

Unsunghero said...

Salam Hayad...saya baru ketemu blog anda pagi ini. terima kasih kerana turut menjenguk Jurnal Alam. Selamat Hari Lahir untuk ibumu...

Jeff said...

mak .. oo mak .. selamat hari jadi ye mak. heheh

13may said...

selamat hari lahir buat mak kamu ye dayah.....

INDERA KENCANA said...

Selamat hari Jadi untuk mak Dayah. Cantiknya mak Dayah, walaupun dah 50 tahun...

Ayaq masak said...

Selamat pengantin baru.

Eh selamat hari jadi makcik!

Cekgu cekgu, kalau murid takleh jawab cekgu jangan suroh die rebus buku minum air rebusan die ye. Hehe. Saya dah terai. Tak sedap. Hehehehe.

Jiwa Rasa said...

Selamt Harijadi makcik. Kalau nampak kereta kami lalu kat depan rumah tu, tahan le, boleh kami tumpangkan. Nak ke Kuala ke, nak Gapis ke..:)

hayad said...

semua2, terima kasih sbb meng'wish' mak saya :D

ayaq, hg lupe letak garam dlm air rebusan buku tu, tu pasai tak sedap,heh heh

jiwa rasa weh, tak kenai la kete jiwa rasa tu, ape kata singgah aje umah kalo lalu :p

achik said...

wah muda nampak mak kamu...

yana said...

selalu lah kata I Love u mak.. sementara dia masih ada :)

cikgu azleen said...

mak saya pun lahir pada tarikh 5 februari tapi tahun 1950..

hayad said...

achik--> :)

kak yana--> tak biasa kata gtu la,ehe. tp perlakuan kita pun boleh melambangkan i love u ;)

cikgu azleen--> ye ker? :)

Followers