2nd and 3rd Open House Invitation

Lokasi : Cheras
Rumah sape? : Open House rumah Rizal (orang pejabat sekolah kitorang)

Bergaya di depan rumah Rizal. Rizal adalah makhluk paling kiri dalam gambar.

Lokasi : Sungai Buloh Rumah sape? : Open House rumah Kak Ina ( bekas guru sekolah kitorang yang pindah sekolah tahun lepas)

Kak Ina yang memakai tudung biru.Lokasi seterusnya....

Lokasi : Sungai Buloh (sebelah rumah Kak Ina) Rumah sape? : Rumah cikgu Hasrul dan Isteri. (Ini bukan open house. Kemasukan kami ke rumah beliau adalah secara terjahan!)


Bergaya dalam rumah cikgu hasrul, kerana cikgu hasrul membeli rumah contoh yang dideco oleh Eric Leong tapi menurut beliau sudah menjadi Erot Leong, hahaha!

Lastly bergambar dengan Kak Ti, isteri cikgu hasrul di depan SMK De*sa* Pe*rda*na*, dan bukannya di rumah deco Eric Leong, hehehe. Sebenarnya Cikgu Hasrul tolong tunjukkan sekolah ni pasal Nor kena pergi meeting jaga exam PMR di sekolah ni nanti :)Kami bertiga keluar rumah jam 11.30 pagi . Huhu. Beraya sakan. Dari SMK De*sa* Pe*rda*na* kami singgah Masjid Al-Muhsinin yang berhampiran dengan sekolah tu pasal tak solat Asar lagi. Dah waktu-waktu genting time tu, hehe. Lepas siap Solat Maghrib kami chow balik sarang. Sampai rumah dah jam 8 :D3 comments:

Abang Long said...

Rasanya inilah yang dipanggil - TERJAH RAYA ! Hahahaha

hayad said...

abg long, yer, saya setuju :D

Hafiz said...

hebatnya beraya sakan tu. mesti penuh perut :)

Followers