Assalamualaikum semua!!!

Cam dah lama pulak tak berblog. Pasal apa ntah. Macam sudah tak teruja nak berblog. Tapi saya takde la nak tutup blog. Sayang pulak. dari tahun 2004 berblog, sekarang dah 2008. Kalau beranak, dah 4 tahun anak tu. Bukan senang nak membesarkan 'anak' ni. Alih-alih nak berhenti. Kadang-kadang kat blog ni la tempat luah perasaan.

Hurm, macam-macam benda berlaku sehari-hari. Inilah kehidupan. Pahit manis semua kena telan. Terima dengan hati terbuka walaupun kadang-kadang ianya amat perit.

Hari ni muka depan The Star keluar gambar "Walk Around The World for Breast Cancer". Tapi malangnya muka saya takde pun,hehehe.

Jauh jugak memusing Tasik Titiwangsa ni. Tapi takpe. exersize kannn....

Saya join pun pasal ikut membe satu sekolah yang baik dengan Nasha Aziz. Kami beli tiket dari artis tu. Duit tiket ni akan diderma untuk persatuan breast cancer.

Minggu ni di sekolah rilex sikit pasal sedang minggu peperiksaan. Sabtu akan datang ni dah start cuti sekolah. Tak sabo weh nak balik kampung! Dan seperti biasa, bila tiba musim cuti sekolah, musim mengawan pun datang kembali. Ada dua jemputan sedang menanti untuk dihadiri ni. Pergi jangan tak pergi...

11 comments:

cikgu jawe said...

berapa harga tiket dayah?

takut ah penyakit skrg nih. mcm dn pelik2 jek.

cikgu jawe said...

ops!. aku pun dh tak teruja nk blog lagi. hehe

tapi kt blog le kita nak merapu kan. sekurangnya lps sikit tensen.

akirasuri said...

Huhu..
kempen-kempen yg melibatkan perempuan mesti kaler pink ek.. :)

sehat ke babe?

Kopi Suam said...

rugi kalau dayah tutup blog ni...nanti menangis para peminat...

musim mengawan pak pong pak pong...selamat makan nasik minyak

CikguZue said...

dah nak cuti2 M'sia yea...

pB said...

salam


ahad tu , mak pB pun join jugak larian nie .....

Superb GURU BaniHassim said...

balik la ye cik dayah oii...
sementara bulih balik nih, kang bile dah xleh balik jgn nk nanges2 laks...

cuti nih dah bulih buat kueh raye kot...buat ke?? :p

Ezad said...

cikgu ezad

wah.. senaman pakai baju pink.. cam sirap bandung lak dah

kakLuna said...

waa...very the pink karer haaa..

jeff said...

'Tapi saya takde la nak tutup blog'


huhuuu .. huhuu

achik said...

makin lama makin kurang skit keterujaan nak berblog kan.. huhuhu..

Followers