Lagi-lagi Kenduri Kawen

Tensen toi! Asik tengok orang lain je kawen. Diri sendiri bile la nak kawen :-? haha! Semalam sempat pergi ke majlis kawen Linda, rakan sekolah menengah satu kelas. Ini adalah rakan sekelas no.2 menjejakkan kaki atas pelamin. Hujung tahun ni ada lagi seorang akan naik pelamin juga.

Image Hosted by ImageShack.us
Comey kan?

Image Hosted by ImageShack.us
Bila pulak turn diri sendiri nak kawen ni ar? :-?

Image Hosted by ImageShack.us
Saja letak muka asben Linda, mana tau kot2 membe hangpa yang dok baca blog ni. Donia ni kan kecik ja,hehe. Mereka berdua ni kerja di Jabatan Perdana Menteri. Tapi Pak Lah takdak plak datang, sebok kot nooo... :D


20 comments:

ad3ck said...

hah hang plak bile nak kawen haha. tensen tak dengar soklan neh? ;p.

khaliduzer.com said...

hmm..skrg ni musim cuti sekolah merupakan masa yg sesuai utk kahwin..mungkin ko pun akan masuk kategori musim ni,hehe.. :)

Ina said...

ehhhh ingatkan dayah tadi hehe. lawak aje jgn marah! mggu ni ramai betullll kwn kiter kawin. agaknyer kalo kt mesia sure pening pale pk mana satu nak g. sib baik la kt jepun hahaha (jahat tul ;P)

Pa'chik said...

takpe, baru dua orang kelasmet ko kawen... takkan pat orang je sekelas... haha..

arianna adrizal said...

br first taim nengok org kawen pakai kaler pink! tweeettt sgt.. *nak tiru.. nak tiru* ;p

apa2pun camat penantin baru kat kwn tu. smoga bebahagia smpai akhir hayat. aminnn... pasni turn awk la ye dayah... :)

hayad said...

ad3ck--> tak tensen pon?? hahaha

khalid--> musim itu akan tiba jua..hahaha

ina--> hehe, tu la, kalo tak bertembung tarikh ok lg nak g, kalo yg tarikh sm tu yg pyh nak decide g mn satu, tul dak?

pa'chik--> pa'chik ni sokmo loyar buruk aar! amkpeh toi

kak anne--> tiru..tiru..jgn tak tiru ;) nnt jgn lupe jemput :)

zwitterion said...

klau turn dayah nnt, jgn lupa jemput

Anonymous said...

da sampai seru..sebb tu diorg kawen..
seru hang bila plak? :p
btw..cantik la warna pink slow tu..
hehehe..bley masuk dlm senarai ni :)

ruru said...

sabo cik dayah..jangan tensen-tensen.
da jodoh diorang..hehehe
tp hang bila plak? kui..kui..kui..

Khairnaj said...

cikgu hayad nak kawen dengan fahri. tapi takpe cikgu hayad cair jer yg dekat-dekat senang balik kg. yang jejaka desperate tu macam mana khabarnya? hehehe:)

faisal said...

waa, sweetnye kaler tu,hihii..bestla tengok tengkolok laki dia tu wak,hehe..susah nak tiru tu,heheee
anne--> jom kita pakai kaler tu,kekeee

hayad said...

kak zwitt--> oraittt!! no hal, akan dijemput, tp make sure dtg,keke

anon--> sp ek anon ni?

ruru--> aku? lex2 dlu ah :p

khainaj--> eh eh, memandai je bdk tak abeh sek lg ni! jgn msk urusan org dah abeh sek, p men jauh2! haha

faisal--> faisal, awak jgn pki pink..kang tak psl2 jd lembut..ekekeke

akirasuri said...

huhu. sewiiitnya :)

cikgu bila lagi? ;)

arianna adrizal said...

---> acai, jom2!! janji dpt pakai kaler pink. susah woo nk suruh lelaki pakai kaler ni.. ;)

kakLuna said...

eh lawanya baju pengantin dia..naik seri kaw-kaw nye :)

hayad said...

akirasuri--> saya pun tak tau saya kawen bile :-?

kak anne--> tp jgn pink bebenor dah le kak anne :p

kak luna--> sape yg naik seri? dayah ker? ;) ;) hak hak hak

nUr@dDeEn said...

Hoh! Hoh! Rilek, rilek. Jangan bimbang. Selagi daku lom kawen, ko takkan kesorangan ha ha ha .. bila nak kawen neh..?

hayad said...

nur@ddeen--> hahaha, tu la, asal ada geng aku orait jer..kekeke!

nurnana said...

tensen seh g kenduri
nak2 nye musim cuti sekolah ni

hujan laks tu
letih..


penat nye cam kita ni tuan rumah laks

Khairnaj said...

siap halau tetamu lagi. tak betul caranya nie. huhuhu...

Followers